[E36] Kabrioletti
Po 1. na ringach i na kloszu lampy na pewno nie masz oznaczenia RL.Świateł dziennych można używać zamiast obowiązkowych świateł mijania w warunkach normalnej przejrzystości powietrza, od świtu do zmierzchu. Na kloszu lampy musi widnieć oznaczenie RL.
Światła dzienne muszą być zainstalowane:
* Symetrycznie względem osi pojazdu
* Na równej wysokości
* Odległość od ziemi do dolnej krawędzi lampy minimalnie 25 cm, od ziemi do górnej krawędzi maksymalnie 150 cm
* Odległość między lampami mierzona od wewnętrznej krawędzi musi wynosić minimum 60 cm, chyba że szerokość pojazdu jest mniejsza niż 130 cm - wtedy odległość minimalna wynosi 40 cm
* Lampy nie mogą wystawać poza boczny obrys pojazdu lub być zamontowane dalej niż 40 cm od niego
W przypadku włączenia świateł mijania światła dzienne mają zostać samoczynnie wyłączone. Dodatkowo, w samochodach rejestrowanych po raz pierwszy po 31 grudnia 2009 roku, światła pozycyjne tylne, światła obrysowe przednie, boczne i tylne oraz oświetlenie tablicy rejestracyjnej nie mogą włączać się razem ze światłami dziennymi. W pojazdach rejestrowanych do 31 grudnia 2009 roku dopuszcza się zainstalowanie świateł do jazdy dziennej w taki sposób, że włącza się również oświetlenie pozycyjne oraz tablicy rejestracyjnej.
Po 2. jak włączasz światła mijania ringi samoczynnie Ci się nie wyłączają.
Coś jeszcze?

przepisy to przepisy
duzo osob jezdzi na ccflkach jako dziennych ,
niewiem jak u was ale u mnie bardziej niebiescy patrza na jasnosc swiatla jakie daja czy jest silne czy slabe , bo nie zatrzymuja kazdego auta co jedzie na ringach ( a ringi moga byc rozne )

niewiem jak u was ale u mnie bardziej niebiescy patrza na jasnosc swiatla jakie daja czy jest silne czy slabe , bo nie zatrzymuja kazdego auta co jedzie na ringach ( a ringi moga byc rozne )
Było: e36 coupe 94 manual 1.6
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
MarcinE36Cabrio a tak sie zapytam gdzie smigasz na spoty ?
Było: e36 coupe 94 manual 1.6
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
zależy.. czy jest czas i jak daleka sąMatizo pisze:MarcinE36Cabrio a tak sie zapytam gdzie smigasz na spoty ?

[ Dodano: 17 Maj 2011, 17:22 ]

Nudziło mi się i wymyłem go troszkę bo i tak idzie do prania

Chciałem oto te dwie rułeczki zamątować jako dwururka ale jest za małe fi i będzie kijowo wyglądać

Silniczek też łumyty

- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
M E R O pisze:Jakbym mial malowac ten zderzak to bym wolal poszukac juz, tansza opcja to poszukac zwyklego w kolorze, moze sie cos trafi
Tylko ze

[ Dodano: 9 Czerwiec 2011, 23:08 ]
Noo... Wiec decyzja zapadła

[ Dodano: 19 Wrzesień 2011, 21:41 ]
No.. Koniec sezonu prawie jest

- Ranty w Poler (jak narazie fele zostaja bo sa dosc fajne nawet)
- Cambery

- Tłumik z Ulter'a (dwururka)
- Pomarańczki

- Dokładka do ori zderzaka

- Amory tył Koni moze nawet cały gwint

- Gleba ! ;DD
no to tyle jak narazie jak cos mi sie przypomni to dopisze

Chce zrobic cos takiego

tylko niewiem czy zielony czy pomarancz a moze czarny (chodzi mi o felgi

[ Dodano: 22 Listopad 2011, 18:26 ]
czas zacząć modzenie

Folia pomarańczowa na tylne Cleary

[ Dodano: 22 Listopad 2011, 21:47 ]
nastepna rzecz

Ostatnio zmieniony 2012-01-22, 13:40 przez Turbo, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmieniłeś nick i o tobie prawie zapomniałem
Widzę same nowości u ciebie a nikt nic nie pisze
Co do felg - to nie przesadzaj z zielonym (proszę Cię) jak już to czerń lub... nie powiem bo zaś odgapisz
- ja już folię zakupiłem i troszkę sprawdziłem i powinno być gites. Ale dopiero oklejem na lato. Te pomarańczki na przód co na zdjęciu to już masz kupione czy zdj zapożyczone z "google/ alledogo" ????? Działaj dalej i na bieżąco dodawaj fotki i inf. o modach 

Zaś mój pomysłTurbo pisze:Folia pomarańczowa na tylne Clearyzobaczę jak to wyjdzie.