V Zlot BMW Klub Podbeskidzie - 12.06.2011r.
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
-
- Zaawansowany forumowicz
będziecie jechać przez Jastrzębie , czy jak ? Bo ludzie z Jastrzębia nie będą chyba jechać do Radlina na Craba , tylko prosto na ¯oryFaTuM pisze:Jest zbiórka już parę osób się zgadało o 7:30 na stacji Crab Radlin-Popielów. Jak ktoś do Zor nie chce jechać sam to będziemy czekać
aa i o której będziecie w ¯orach ?
Kajzer z Craba na do Zor wyjdzie nam jakies 30 minut wiec chyba ok Ja mysle ze bedzie nas maks 4 wiec wiesz hehe
Netka , a nie w Zorach o 8 ? o 9 w Mikołowie na Auchan zanim sie pozbieramy czy cos to w sam raz bedziemy na 10 Chyba ,ze sie myle to ustalcie sami o której w tych Zorach jest zbiorka Bo mi sie zdaje ze zanim sie ludzie zbiora zanim co to troche trzeba tez czasu policzyc
Netka , a nie w Zorach o 8 ? o 9 w Mikołowie na Auchan zanim sie pozbieramy czy cos to w sam raz bedziemy na 10 Chyba ,ze sie myle to ustalcie sami o której w tych Zorach jest zbiorka Bo mi sie zdaje ze zanim sie ludzie zbiora zanim co to troche trzeba tez czasu policzyc
zderzak nie wiem, bo ja mam serie a ty M.Moloch pisze:wbs a powiedz mi ile centymetrów masz zderzak od ziemi?
Pewnie mamy podobnie, bo ty masz tego xa. Ja mam prześwitu od maglownicy do ziemi jakies 3,5 cm. Wyjeżdża ktoś wcześniej niż o 9?wbs, moj xbrace napewno jest nizej niz w twoim podwoziu wiec jesli ja wjade to ty tez
tak dokładnie chodzilo mi o godziny odjazdu , spod Auchana jest chyba ok 6km wiec mysle ze jak o 9.30 wyjedziemy to bedzie w sam razChyba taka propozycja każdego zaspokoi Proponowane godziny to godziny odjazdu. jeśli się mylę to prosze o poprawienie...
REAL DG / JASTRZęBIE Mc Donald 8.30
IKEA KATOWICE / ¯ORY Biedronka 9.00
AUCHAN Mikolow 9.30
BardzoMądryWybór
PLAN IMPREZY
10:00 Oficjalne rozpoczęcie imprezy
Konkursy:
- Palenie gumy (wolne przejazdy)
- KONKURENCJA SPRAWNOŚCIOWA (zapisy w Biurze Organizatora)
- PALENIE GUMY MINIDRIFT (zapisy w Biurze Organizatora)
Konkursy dla Publiczności:
- GRUPOWE PRZECI¡GANIE LINY (zapisy w Biurze Organizatora)
- TOCZENIE KOLA NA CZAS (zapisy w biurze organizatora)
- RZUT KORBOWODEM (Panie)
Dla dzieci konkursy plastyczne.
18:00 Ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród
10:00 Oficjalne rozpoczęcie imprezy
Konkursy:
- Palenie gumy (wolne przejazdy)
- KONKURENCJA SPRAWNOŚCIOWA (zapisy w Biurze Organizatora)
- PALENIE GUMY MINIDRIFT (zapisy w Biurze Organizatora)
Konkursy dla Publiczności:
- GRUPOWE PRZECI¡GANIE LINY (zapisy w Biurze Organizatora)
- TOCZENIE KOLA NA CZAS (zapisy w biurze organizatora)
- RZUT KORBOWODEM (Panie)
Dla dzieci konkursy plastyczne.
18:00 Ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród