http://uk.youtube.com/watch?v=239_BcS2q ... re=related
fiesta zabiera sie za wyprzedzanie, wyprzedza, nisan po gazie i fiesta juz nie wyprzedza.... szkoda gadac... i to ma byc ta lepsza mocniejsza wersja ??

roberto88 pisze:hehe widziales kiedys zeby kit odpadal z forda ja czesceij widze cuda pokitowane w BMW u nas na forum jak na cultstyle kitowi mowi sie preczjak tam chcescie, dla mnie wstyd dostac baty od BMW ale rzadko to sie zdaza
Wiesz Chlopaku troszke sobie teraz poczytalem.Niewiem czy wiesz ale moje autko jezdzi na Taxi.Nie kupilem autka do scigania ale lubie miec cos pod prawa noga.I wiesz co jak mozesz mowic ze BMW to kupa gnoju?Ja powiem Ci tak.Postaw obok mojego leciwego autka nowe Mondeo nawet w wersji Ghia(nie, nie mysl sobie zeby sie scigac),wsiadz do mojego auta i do mondeo wtedy zrozumiesz o czym chlopaki mowia i pisza.Ja nie kupilem BMW zeby przejechac nia 1/4 mili jak kazdy z Nas...roberto88 pisze:no ganialem juz po poboczach mocno na wyrazowe, nic fajnegoale coz, ale ogolnie tak jak juz ktospowiedzial szybciej to wyrazow to tor taki nedznawy ale lepsze to jak nic
no moze zapare lat jak bedzie szmalec to moze tyl naped sie ta cosworth i podriftujemy
a tak jak pisalem narazie pod maska jest 1.3 ( samobojstwo) i kupa czesci w garazu, ale powoli wszystko nabiera wymiary 2.0
szukam dobrego elektyka, moze ktos zwas, co zestroji mi kompa "edis" co wejdziepod 2.0 i bedzie wspolgral z reszta