E60 Bayerische Motoren Werke
adamwsb auto juz u lakiernika na poprawki lakieru po zimie, pod koniec tygodnia do odebrania razem z czarnymi listwami
Felunek na lato jest ,teraz szukam opon
Przod 8,5jx20 et15
Tyl 9,5jx20 et25
[url=http://www.fotosik.pl][/url
Felunek na lato jest ,teraz szukam opon
Przod 8,5jx20 et15
Tyl 9,5jx20 et25
[url=http://www.fotosik.pl][/url
Kaper ,fajnie że sie podoba
witam!!przez ostatni czas zostało zrobione kilka rzeczy takich jak:
wpadła zwrotnica, zostały wymienione tuleje w wahaczach(komplet)
gwint,siedzi na aucie ok 2miesięcy 2k przejechane(bez zastrzeżeń)
na tyle zostały dystanse 16mm a na przód wpadły nowe 10mm
co do przodu to bedę musiał zmienić opony bo na dużych koleinach haczy a przy skręcie między oponą a nadkolem jest ok 0,5cm luzu
Miałem też problem z elektryką tzn auto niezależnie jak długo stało raz po 4 dniach a raz po 1dniu po prostu padł,traciło sie również wspomaganie,okazało sie że to alternator słabo ładował ale zobaczymy co bedzię się działo bo auto dopiero dzis zostało zrobione
witam!!przez ostatni czas zostało zrobione kilka rzeczy takich jak:
wpadła zwrotnica, zostały wymienione tuleje w wahaczach(komplet)
gwint,siedzi na aucie ok 2miesięcy 2k przejechane(bez zastrzeżeń)
na tyle zostały dystanse 16mm a na przód wpadły nowe 10mm
co do przodu to bedę musiał zmienić opony bo na dużych koleinach haczy a przy skręcie między oponą a nadkolem jest ok 0,5cm luzu
Miałem też problem z elektryką tzn auto niezależnie jak długo stało raz po 4 dniach a raz po 1dniu po prostu padł,traciło sie również wspomaganie,okazało sie że to alternator słabo ładował ale zobaczymy co bedzię się działo bo auto dopiero dzis zostało zrobione
tak wiem ale jedziemy po kolei i padło na to że alternator nie ładował tyle ile trzeba
więc kleme pirotechniczną na razie zostawiam, lepiej żeby to nie było to bo metrowy kabelek kosztuje ponad 800zł
w chwili obecnej szukam pompy wspomagania bo cieknie tylko mam problem z poszukaniem takiej zeby pasowała
więc kleme pirotechniczną na razie zostawiam, lepiej żeby to nie było to bo metrowy kabelek kosztuje ponad 800zł
w chwili obecnej szukam pompy wspomagania bo cieknie tylko mam problem z poszukaniem takiej zeby pasowała
witam!!
akumulator z warty który ma rok i 2 miesiace okazał sie że jest do wyrzucenia( gwarancji nie uznali)
wymienione zostały filtry i olej zmieniłem na motul (wydaje mi sie że silnik chodzi ciszej)
padła także pompa wspomagania
było też małe czyszczenie felg i smarowanie gwintu
i takie foto z mycia
akumulator z warty który ma rok i 2 miesiace okazał sie że jest do wyrzucenia( gwarancji nie uznali)
wymienione zostały filtry i olej zmieniłem na motul (wydaje mi sie że silnik chodzi ciszej)
padła także pompa wspomagania
było też małe czyszczenie felg i smarowanie gwintu
i takie foto z mycia