[E36] Pytanie odnośnie szkieł!

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
YYari
Zaawansowany forumowicz

[E36] Pytanie odnośnie szkieł!

Post autor: YYari »

mam takie pytanie czy te szkła przednie do lamp zkw
http://allegro.pl/szklo-reflektor-prawe ... 84100.html

beda pasowac jak myslicie niby jest to zamiennik nieodbiegajacy od oryginału pozatym nowy ... bo nigdzie indziej nie moge znalesc np. uzywanych szkieł z ta wlasnie ramka.... bo w mojej sa zaczepy na migacz poourywane i o to sie rozchodzi ;D chyba ze ktos ma jakis lepszy pomysł na zrobienie tych mocowan ;> chetnie posłucham !
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

YYari,

wszytsko da sie zrobic w dzisiejszych czasach klej do szyb jest na 1 miejscu:PP
YYari
Zaawansowany forumowicz

Adaś ! Wiem ze wszystko da sie :) tylko nie wiem jak do tego sie zabrac zeby miało to ręce i nogi ! :) a co Tym klejem byś chcial zrobic ?:D mozesz mi wytłumaczyc;>

Edit.

Chyba ze moze ktos dorabial sobie zaczepy ? i wie jak to zrobic z milą checia przyjoł bym takowa informacje i odwdzieczył bym sie ;)
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

a dokladnie ktory zaczep ci poszedl bo tam sa 2 prowadzenia gora dol i na srodku ta lapka:P
YYari
Zaawansowany forumowicz

hehe dolne o ile sie nie myle :) i w jednej lampie oba ... i chce jakos to naprawic :) no jak sie nie uda to bede musial albo szkla z plasikiem kupic albo nowe lampy ... Adaś daj na PW GG bedzie lepiej sie rozmawiało !
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

bedzie pasowal szklo na 100% bo wymienmialem kiedys u siebie i bralem od tego goscia :wink:
ODPOWIEDZ