[E36] Dobrego blacharza szukam

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Pawel

[E36] Dobrego blacharza szukam

Post autor: Pawel »

Czy zna ktos dobrego i taniego blacharza.Jakis gamon wgniotl mi troche lewy blotnik przedni.Malowania raczej nie bedzie.Trzeba to tylko wyprostowac.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:59 przez Pawel, łącznie zmieniany 3 razy.
zawias

Re: Dobrego blacharza szukam

Post autor: zawias »

Pawel pisze:Czy zna ktos dobrego i taniego blacharza.Jakis gamon wgniotl mi troche lewy blotnik przedni.Malowania raczej nie bedzie.Trzeba to tylko wyprostowac.
pamietaj ze przy prostowaniu lakierek tez odlatuje :wink:
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

mi robil koles jak sie jedzie z zor w strone jastrzebia za tym stawkiem "lawczok"czy jak mu tam po lewej stronie :lol: :lol:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ahh te hooligany :D
daro 16v

Re: Dobrego blacharza szukam

Post autor: daro 16v »

Pawel pisze:Czy zna ktos dobrego i taniego blacharza.Jakis gamon wgniotl mi troche lewy blotnik przedni.Malowania raczej nie bedzie.Trzeba to tylko wyprostowac.
opcji malowania to Ty do siebie nie dopuszczasz ale licz sie z tym ze mozna dobrze wypchnac nie pozostawiajac "prawie sladu" ale w 99% przypadkow trzeba malowac.nawet magicy od wgniecen po gradzie nie robia nigdy bez jakiego kolwiek sladu ..zrobia tak ze klient moze nie zauwazyc ale slad zostaje
ODPOWIEDZ