lampy e36 coupe sedan?
-
- Zaawansowany forumowicz
lampy e36 coupe sedan?
witam mam pytanie czy jak mam lampy z e36 sedan a moje bmw to e36 coupe czy wystarczy ze kupie kierunki do e36 coupe i bedzie to pasowac czy te lampy z sedana ogolnie sa inne niz z coupe?
- Patryksson
- Małopiszący
- tommybiker6
- Kontakt:
- tommybiker6
- Kontakt:
Daniel pisze:Następny który nie czyta postów wyżej.
Przez to co napisałem Marianos, moze wywnioskowac chyba ze pasują , no nie ??
Wiec nie rozumiem o co ci chodzi, bo skoro uwazasz jednak ze sie róznią to powiedz mi czym ?? Bo mam w domu z 3 komplety - białe, dymione i nawet tuningowe z lapmp które kupiłem do przodu (były w zestawie) i kazde pasuja tak samo.
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
Reflektory w e36 wszystkie sa takie same i wszystkie pasuja do wszystkich oprocz compacta bo tam jest jakas inna wtyczka. Kierunki za takie same w sedanie, touringu i compakcie natomiast coupe i cabrio ma inne. Tylne wszystkie wersje nadwoziowe maja inne. Jedynie coupe i cabrio maja takie same natomiast inne maja w sedanach inne w compactach i inne w touringach.
Wiec z przodu roznia sie tylko kierunkami i kropka. Nie trzeba nic wiecej tlumaczyc. Z tego co sie orientuje to jeszcze byly leflektory z 3 zaczepami i 2 zaczepami i to chyba byla jedyna roznica sedan/coupe. Oczywiscie w niczym to nie przeszkadza.
AMEN!! Temat wyjasniony i nie trzeba miec juz watpliwosci.
Wiec z przodu roznia sie tylko kierunkami i kropka. Nie trzeba nic wiecej tlumaczyc. Z tego co sie orientuje to jeszcze byly leflektory z 3 zaczepami i 2 zaczepami i to chyba byla jedyna roznica sedan/coupe. Oczywiscie w niczym to nie przeszkadza.
AMEN!! Temat wyjasniony i nie trzeba miec juz watpliwosci.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE