Dziwny problem!!! pomocy
Dziwny problem!!! pomocy
Ludzie mam e36 coupe 1.8is z 97r. Jadę sobie autem tak powyżej 70km/h i przy gwałtownym ( w ogóle jak nacisnę mocniej na hamulec) hamowaniu zaświeca mi sie lampka przy podsufitce i uchyla mi się delikatnie szyba od pasażera !! puszczam hamulec , lampka gaśnie szyba się domyka.
Co jest !!! pomocy.
Co jest !!! pomocy.
Grzebałeś przy szybach coś ?? możliwe że komputer głupieje przez zmianę lub usunięcie jakiegoś czujnika lub bezpiecznika, możliwe że pomoże adaptacja komputerowa tego silnika (lub czujnika domykania), jeśli nie spróbować adaptacji całego kompa... czyli jakby reset i wprowadzenie fabrycznych ustawień.
Tak jak napisał kolega wyżej, w takim przypadku trzeba poznać wszystkie zmiany w samochodzie.
Tak jak napisał kolega wyżej, w takim przypadku trzeba poznać wszystkie zmiany w samochodzie.
-
- Zaawansowany forumowicz
-
nie Przemek prawdopodobnie masz wyrobiony ten guzik tak jak ja a np na dziurach jedziesz to tez swiruje ?? jesli tak to go wymień lub na próbę weż tasmę i zaklej ten czujnik tak zeby był troszkę grubszy i powinno byc ok jesli pomożę wymień daną część ... ale pamiętaj ze masz ten element z guzikiem bo sa bez ...zebyś nie kupił bubla pozdro mam nadzieję ze pomogłem ...
-