Koło zapasowe w spraju

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Awatar użytkownika
Kristof
Zaawansowany forumowicz

Koło zapasowe w spraju

Post autor: Kristof »

Testował lub używał ktoś może tego typu specyfików. Jeśli tak to proszę o opinię jak to się sprawuje w praktyce i czy faktycznie zdaje to egzamin w razie gdy złapiemy kapcia
Obrazek
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

W golfie II rozerwało mi oponę... Może za dużo tego zastosowałem ;/ w ogóle nierównomiernie mi się to rozeszło po oponie mimo, że uzupełniając obracałem kołem... Nie polecam
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

pazura pisze:Może za dużo tego zastosowałem
zwykle trzeba wcisnac wszystko - jednorazowo
wiec raczej sie nie da za duzo
Kristof pisze: gdy złapiemy kapcia
najwiekszy problem to taki ze czesto kolo nie nadaje sie juz do naprawy...albo niektore srodki tak sklejaja opone w srodku ze wulkanizator nie chce tego naprawiac za marne grosze
...tak znowu sie czepiam...
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

BeleX pisze:zwykle trzeba wcisnac wszystko - jednorazowo
tak zrobiłem :P
na opakowaniu jest napisane :) ale rozerwało i pokryło "pianką" autostradę A4 haha
Awatar użytkownika
Kristof
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kristof »

Podejrzewałem właśnie że nie jest to rewelacyjny pomysł na koło zapasowe ale nigdy tego nie testowałem no i przy np. rozerwanej oponie to też na wiele się to nie zda wiec raczej chyba poszukam dojazdówki
Obrazek
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

pazura pisze:
BeleX pisze:zwykle trzeba wcisnac wszystko - jednorazowo
tak zrobiłem :P
na opakowaniu jest napisane :) ale rozerwało i pokryło "pianką" autostradę A4 haha

bo pewnie kupiles to do uszczelniania okien :D :) ;) nastepnym razem nie kupuj w castramie ;)
...tak znowu sie czepiam...
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

Ja testowałem taki specyfik i spisał się na medal, jak nie ma wulkanizatora w pobliżu i zapas się skończył to można użyć. Ale nie jestem pewien ale chyba na opakowaniu jest napisane z jaka bezpieczną prędkością się podróżuje. Ogólnie w razie "W" polecam, a jak wulkanizator nie chce czyścić po tym specyfiku tzn. ze mu w dupie się poprzewracało :razz:
ODPOWIEDZ