Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Jak napisalem w temacie , Czy oryginalne czesci maja znaczek BMW wybity czy sa jakos inaczej oznaczone bo musze kupic tuleje wachacza . A po drugie jak wymienia sie linke z hamulca recznego bo jak zaciagne reczny to w jednym kole nie mam , ale nozny jest, Trzeba bedzie sciagac beben : :!: :!: :
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:37 przez Darkshine, łącznie zmieniany 1 raz.
co do czesci to nie wiem
reczny natomiast mogl sie popuscic przy lince bo ida dwie do kabiniy ewentualnie na regulatorze w bebnie musisz to zobaczyc zanim kupisz linke
kazda czesc ktora u siebie wymienialem miala wybity znaczek bmw, i jakies tam numery, jak kupowalem linki czy kable zawsze na nich byla opaska jak by naklejona z logo bmw numerem czesci i data produkcji tej czesci
to taka roletka z czesciami no chyba ze ktos ma sprawdzone ja kupilem sotatnio przegob na wal napedowy (elastyczny ) i pochodzil 3 miesiace kosztowal 110zl i po wyrazowie jest juz do wymiany a nie wierze ze wszyscy zawodnicy ktorzy tam startowali tez maja do wymiany .tak ze wg mnie czesci orginalne sa duzo lepiej zbudowanie i z lepszych materialow.