Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
jak w temacie jak zrzuce na luz z biegu czy dojerzdzam do skzyzowania obroty spadaja mi do ok 5000 i w gore do 7500 i tak kilkukrotnie przy czym tez auto nierowno chodzi tak jakby nie palil na wszystkie gary do tego przy ostrym przegazowaniu wyraznie kopci na czarno dodam ze kilka dni temu wymienilem olej na mobil 1 10W/40 polsyntetyk oraz komplet swiec niestety nic to nie pomoglo na rurze wydechowej widac wyrazazny nagar czarny smolisty i tlusty, olej dzis sprawdzalem jest maximum spadku mocy tez nie ma bo ciagnie do przodu idealnie, ktos moze wie co to moze byc ? drazni mnie to bo jest to jedyny jak do dzis problem w uzytkowaniu auta wczesniej nie sprawial zadnych klopotow.
wrzuce fotke jak tylko dam rade
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 09:00 przez cybek1984, łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie mam skoki jak zrzuce na luz z biegu a wziela mi paliwa za 100zl i zrobilem 170 km wiec moze to i sonda a przy okazji jak skasowac inspekcje po wymianie oleju ?