radio cd bussines nie dziala cd e46

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

radio cd bussines nie dziala cd e46

Post autor: Kebab 325 »

witam kupilem radyjko bussines cd i mam problem z nagraniem cd zeby odbieralo moze zle nagrywam ? powiem ze orginalne cd odbiera nagrywana co byla w srodku mimo to ze byla porysowana tez odbieralo ja jak nagralem sobie cd audio wkladam cd a tam error cd :/ oco kaman ? kolega tez nagral na innym kompie i to samo :/
meeega zglebione ;)
Mikolajek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Mikolajek »

nero--->> Pliki Audio --->> wrzucasz mp3 powinno wyświetlac w minutach nie w mb ;) i powinno działać
E46 coś tam pod maską pyka !
Tomek
Maniak forumowy

Re: radio cd bussines nie dziala cd e46

Post autor: Tomek »

Kebab 325 pisze:witam kupilem radyjko bussines cd i mam problem z nagraniem cd zeby odbieralo moze zle nagrywam ? powiem ze orginalne cd odbiera nagrywana co byla w srodku mimo to ze byla porysowana tez odbieralo ja jak nagralem sobie cd audio wkladam cd a tam error cd :/ oco kaman ? kolega tez nagral na innym kompie i to samo :/
Kup jak najlepszej jakości płytę, bo na tych badziewnych po złotówce radio nie gra... Sam się użerałem nie raz z tym problemem ;)

Ale zawsze lepsza płyta dawała radę no i jak najmniejsza prędkość nagrywania płyty :)
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

zawsze nagrywalem na esperanza koszt okolo2,50zl i nagrywam na najmniejszej predkosci .ta wlasnie co byla w srodku to byla jakas tania cd jeszcze porysowana :/ sam niewiem czy szukac nowego radia ? jutro podjade kupic najlepsza plyte jaka bd miec i zobacze dzieki za podpowiedzi jak ktos cos jeszcze ma slucham i dziekuje
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
Flar
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Flar »

A przy nagrywaniu dajesz zamknięcie sesji ? Czasem program nie robi tego automatycznie a to pomaga
Pozdrawiam
Piotrek
Mój "Bumbuś" ;)
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

tak daje :)
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
Flar
Zaawansowany forumowicz
Kontakt: