6-7 września 2014 Summer Cars Party 2014
6-7 września 2014 Summer Cars Party 2014
UWAGA!
Data tegorocznego Summer Cars Party jest już odtajniona!
Najlepsza impreza motoryzacyjna w Katowicach
na płytach Lotniska Muchowiec
odbędzie się 6-7 września 2014.
Będzie się działo!
Data tegorocznego Summer Cars Party jest już odtajniona!
Najlepsza impreza motoryzacyjna w Katowicach
na płytach Lotniska Muchowiec
odbędzie się 6-7 września 2014.
Będzie się działo!
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
Może impreza strasznie chaotyczna, ale zjezdzaja sie naprawde ciekawe fury i mozna sie fajnie spotkac w duzym gronie dlatego impreza wyczekiwanaMikolajek pisze:To już koniec sezony a wy piszecie jakbyście cały rok czekali na "BEZNADZIEJNĄ" impreze moim zdaniem to jest dno byłem dwa razy i jakoś dupy nie urywało Jak mam być szczery
NO SPEED NO FUN
mała informacja od Ani z ExtoMusic:
[center]Rozpoczęły się bardzo intensywne prace nad organizacją całości.
W związku z powyższym chciałabym wyjść do Was w pierwszej kolejności, żebyście podzielili się z Nami tym, czego oczekiwalibyście w swoich sektorach klubowych w Miasteczku Klubowym na Muchowcu.
Na co liczycie? Czego żądacie? ;-) Jakie atrakcje chcielibyście, żebyśmy przygotowali dla Was?
Jakie propozycje jeśli chodzi o strefy klubowe? Czy interesują was rywalizację między klubowe, które były organizowane w dawnych edycjach SCP?
Jak poprawić Wasz byt na Muchowcu żeby nie usłyszeć ;kiedyś było lepiej ? ;-)
[/center]
Oczywiście jak co roku osobiście zorganizuje wyjazd dla BTSu
[center]Rozpoczęły się bardzo intensywne prace nad organizacją całości.
W związku z powyższym chciałabym wyjść do Was w pierwszej kolejności, żebyście podzielili się z Nami tym, czego oczekiwalibyście w swoich sektorach klubowych w Miasteczku Klubowym na Muchowcu.
Na co liczycie? Czego żądacie? ;-) Jakie atrakcje chcielibyście, żebyśmy przygotowali dla Was?
Jakie propozycje jeśli chodzi o strefy klubowe? Czy interesują was rywalizację między klubowe, które były organizowane w dawnych edycjach SCP?
Jak poprawić Wasz byt na Muchowcu żeby nie usłyszeć ;kiedyś było lepiej ? ;-)
[/center]
Oczywiście jak co roku osobiście zorganizuje wyjazd dla BTSu
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
- Zaawansowany forumowicz
tak jak Rok temu. Przeciąganie liny spacer farmera :):)
a tak to ja osobiście mile widział bym BUDKĘ z lodami ( krecone włoskie itp) rok temu nie znalazłem
i 2 ważna rzecz jest pozwolenie na nocowanie przy autach.. rok temu był niby zakaz a jak przyjechalismy z samego rana to ludzie spali w namiotach.. normalnie na polu. to tak tylko ode mnie Pozdro
PS.. Mario Daj znaka kiedy bilety klubowe beda itp.
a tak to ja osobiście mile widział bym BUDKĘ z lodami ( krecone włoskie itp) rok temu nie znalazłem
i 2 ważna rzecz jest pozwolenie na nocowanie przy autach.. rok temu był niby zakaz a jak przyjechalismy z samego rana to ludzie spali w namiotach.. normalnie na polu. to tak tylko ode mnie Pozdro
PS.. Mario Daj znaka kiedy bilety klubowe beda itp.
Do zobaczenia Na drodze