Wiem, że odpowiedź wydaje się oczywista - na pierwszą, lepszą OSKP.
Chodzi jednak o to, że auto mam nieco obniżone, silnik po SWAPie i generalnie trochę w aucie jest porobione Dodatkowo pomorskie blachy - po prostu chciałbym przejśc bezproblemowo przegląd i tyle. Auto całe sprawne - hamulce, zawieszenie nówka. Światła sprawne i nic się nie dzieje. Jednak jako człowiek napływowy chciałbym uniknąć dodatkowego czepiania się. Najlepiej w rejonie Katowic.
Z góry dzięki
Gdzie na przegląd?
wymyslasz...
tez mam obnizone - nie ma to znaczenia przy przegladzie
swap silnika tez nie ma znaczenia bo nie ma juz numerow silnika w dowodzie...pod maska mozesz miec silnik z hondy i nikt nie spyta dlaczego - trzeba tylko mowic ze moc sie zgadza z dowodem i tyle
jedyny problem ktory mam to zamurowane szyby - jak to masz to np lambde na rozdzienskiego omijaj - znajdz sobie jakas stacje na zadupiu - oni tam nawet wozki na zakupy podbijaja bo maja maly obrot
tez mam obnizone - nie ma to znaczenia przy przegladzie
swap silnika tez nie ma znaczenia bo nie ma juz numerow silnika w dowodzie...pod maska mozesz miec silnik z hondy i nikt nie spyta dlaczego - trzeba tylko mowic ze moc sie zgadza z dowodem i tyle
jedyny problem ktory mam to zamurowane szyby - jak to masz to np lambde na rozdzienskiego omijaj - znajdz sobie jakas stacje na zadupiu - oni tam nawet wozki na zakupy podbijaja bo maja maly obrot
...tak znowu sie czepiam...