Witam.Koledzy w mojej beemce chciałbym zamontować radio z navi ori.16:9.
Na pokładzie nie posiadam niestety żadnej zmieniarki,uchwytów itd.Okablowanie jest.
Na moje pytanie czy można zamontować ori navi w moim aucie,koleś z aso bmw poinformował mnie że najpierw diagnosta musi sprawdzić.Mam dwa pytania:
Czy to znaczy że nie w każdej e39 można montować navi?
Jeżeli jednak można to gdzie możecie mi polecić warsztat bądź osobę która taki montaż przeprowadzi.
Jeżeli się dubluje z tematem to sorry.
[E39] Radio z navi montaż
Można w każdej
Ale czy nie szkoda kasy?
ASO skasuje pewnie tyle ile jest warte całe auto
Jak dobrze pokombinujesz i poszukasz to za tysiaka
może znajdziesz komplet na allegro.
Jak długo pochodzi..... ciężko powiedzieć...
Sugerowałbym raczej nowe radio 2din dedykowane do e39.
Po pierwsze gwarancja na 2+1 rok.
Po drugie dodatki jakich nie będzie w ori zestawie czyli bluetooth, usb, sd, czasem dotykowy ekran,
może moduł pod internet, i na pewno przeczyta wszystkie pliki mp3, mp4, dvd, dvix itd.
Pewnie i kamerkę wsteczną da się w takie cuda zainstalować
Podejrzewam, że za max 2.000zł wyrwiesz coś takiego z montażem.
No wiem, co ori to ori, ale w tym przypadku do dobry kompromis
Ale czy nie szkoda kasy?
ASO skasuje pewnie tyle ile jest warte całe auto
Jak dobrze pokombinujesz i poszukasz to za tysiaka
może znajdziesz komplet na allegro.
Jak długo pochodzi..... ciężko powiedzieć...
Sugerowałbym raczej nowe radio 2din dedykowane do e39.
Po pierwsze gwarancja na 2+1 rok.
Po drugie dodatki jakich nie będzie w ori zestawie czyli bluetooth, usb, sd, czasem dotykowy ekran,
może moduł pod internet, i na pewno przeczyta wszystkie pliki mp3, mp4, dvd, dvix itd.
Pewnie i kamerkę wsteczną da się w takie cuda zainstalować
Podejrzewam, że za max 2.000zł wyrwiesz coś takiego z montażem.
No wiem, co ori to ori, ale w tym przypadku do dobry kompromis
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proboszcz8, zerknij w temat Dobór głosnikow.Ja kupile radio 2din,dedykowane do E39.Tam masz fotke jak to wyglada,chcialem tez z navi ale sie rozmyslilem.Dodatki mam takie jak Marcin pisze,wszystko procz navi.Na necie znajdziesz zestaw Clariona z bajerami za nie cale 2tys.Ramka montazowa i maskownica w komplecie
[you] uważaj na przejeździe bo Mroziu jedzie
tez bym ta navi odradzil i szukal 2 din ( tez mam ) z taka ramka jak mroziu
co do tego ze jest instalacja...to pewnei i tak trzeba by pol auta rozbierac zeby dawac inne wiazki bo te co sa w aucie pewnie nie spasuja do navi...tam jest wszystko inaczej....a jak to rozbierac to lepiej wsadzic nowe i na gwarancji
co do tego ze jest instalacja...to pewnei i tak trzeba by pol auta rozbierac zeby dawac inne wiazki bo te co sa w aucie pewnie nie spasuja do navi...tam jest wszystko inaczej....a jak to rozbierac to lepiej wsadzic nowe i na gwarancji
...tak znowu sie czepiam...