napiszcie co wlozylibycie do samochodu zeby dobrze gralo a zarazem nie duzo kosztowalo...czy sprzet grajacy mniej znanych marek duzo odbiega jakoscia od znanych marek?? ( chodzi tu o konkretne zestawy car audio... tzn jake glosniki tuba/skrzynia wzmacniacz itd. oraz o szacowany koszt tego stworzonego przez was kompletu)
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:08 przez Cris, łącznie zmieniany 1 raz.
jaka kwota dysponujesz?? proponuje najpierw zrobic panele w drzwiach i kupic wzmak do tego. w 1000zl spokojnie sie zmiescisz i bedziesz zadowolony. Wrzucisz 16 do drzwi i nawet bedzie maly basik
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
no ja narazie myslalem nad glosnikami w polce(tam chyba sa 16) i nad jakas tuba i jakims wzmacholem ktory by to pociagnol... powiem Ci tak mam na to ok.700-800 zl wiem ze jak na takie rzeczy to sa grosze ale ja jeszcze nie pracuje wiec nie mam skad brac wiekszych kwot (:(
odpusc "tube" i polke z tylu. Do polki sa oryginalnie 10cm glosniki montowane. Dlatego mowie. Zrob lepiej przod. Jak nazbierasz kasy to kupisz cos do bagaznika. Co do polki to mysle ze czesciej w przyszlosci bedziesz siedzial z przodu samochodu. Kup za ok 500zl jakies 16 do tego wzmak jakas urzywka Alpine. Bedziesz zadowolony. A za 700zl caly "zestaw" nie zagra dobrze. Tm bardziej ze baganzi jest troszke odizolowany od kabiny.
- PORA�AJ�CE
chyba zrobie tak jak radzisz... ale co do glosnikow z polkki sie nie zgodze:P to sa napewno 16:) jest jeszcze jedna sprawa... boje sie montowac glosniki w nieoryginalne dziury... obawiam sie ze cos zepsuje itd. i ze bedzie to nieestetycznie wygladac...
jesli masz odrobine wyobrazni to zrobisz. Moge ci nawet pokazac przykaldy takich paneli. oczywiscie trzeba blache wycinac ale efekt jest nieprzecietny oryginalnie sa z tylu 10. No chyba ze juz ktos kiedys tam grzebal iw rzucil dystanse. Jesli masz dalej te skrzyneczki to napewno sa tam 10cm glosniki.
- PORA�AJ�CE
nie sprzeczam sie bo nie wiem... ale wygladaja na seryjne ... co sadzisz o tym zebym narazie tam wsadzil 16" srednio tonewe +jakis wzmak?? botje sie troche tych modyfikacji w drzwiach...