[E36] G?osniki na pó?ce E36 Coupe

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
francik

[E36] G?osniki na pó?ce E36 Coupe

Post autor: francik »

Musze sie was poradzic bo mam maly problem chce zamontowac nowe glosniki na tylnej polce dokladnie takie>> http://allegro.pl/item209929914_pioneer ... d_ss_.html ... tylko niewiem czy zamonowac je na polce czy pod polka tak zeby niebylo ich widac ..prosze o rady..
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:19 przez francik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

one napewno ci tam nie wejda :!: oryginalnie tam sa montowane 10cm gosniki. Tak mysle po co tam pchasz te glosniki. :?:
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

masz racje krzys te glosniki tam nie wejda ale moze jak cos pokombinuje to mu sie uda :D :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

bart do tylniej pulki zamontowal tzw. jajka (16:9 -chyba jakies takie oznaczenie tego jest) i w oryginalne miejsce nieweszlo, a niechcial ciac tyliej pulki wiec kupil przejsciowki ktore kosztuja 30-45 zl
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

mozna kupic te dystanse i mozna przymocowac tam glosniki 6"x9". Tylko nadal pytam po co?? Nie lepiej ta kase przeznaczyc na glosniki z przodu??
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

dokladnie Krzys brat kupil dystanse do tych glosnikow 6:9 ( ja troche przesadzilem z tym 16:9 ;) ) ale faktycznie lepiej jest przeznaczyc kase na glosniki do przodu, brat troche zaluje i w nablizszym czasie planuje zaopatrzyc przednie drzwi w jakies ciekawe glosniki
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

francik wstrzymaj sie i jak bedzie spot to ci pokaze jak gra przod. Mysle ze cie przekonam i zrezygnujesz z tego tylu.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja tez myslalem zeby na tyl wrzucic jakies 6"x9" ale Krzys powiedzial po co mi to tam... no to wrzuce tylko 100mm takie jak w seri sa... :) A wole dac potem na przod w drzwi jakies 16cm...
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

krzys pod warunkiem ze bedziesz mial juz wzmacniacz bo moze ci sie nieudac to przekonywannie :lol: :)
Cris

Post autor: Cris »

ja tam wole wrzucic coc na tyl... nie bardzo bym chcial kombajnowac z przednimi drzwiami..(w coupe jest inny panel i jest latwiej) no chyba ze ktos z was potrafi to zrobic dosyc estetycznie :P:P (moze sie dogadamy):D:D:D pozatym lubie jak mi za dupa gra:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Damiano pisze:krzys pod warunkiem ze bedziesz mial juz wzmacniacz bo moze ci sie nieudac to przekonywannie :lol: :)
no chyba nie powiesz ze tamto przedtem gralo lepiej?? :shock:
francik

Post autor: francik »

glosniki juz zamontowalem w sklepie doradzili mi ze najlepiej na tylnia polke nadaja sie glosniki 6:9 czyli te owalne kupilem cos takiego>> http://allegro.pl/item209648067_jbl_gto ... ratis.html fajnie to nawet gra ..no i nie widac zadnych oslon glosnikow co jest w przypadku montarzu na polce,troche to wiesniacko wyglada mojim zdaniem he he jutro jeszcze zamontuje glosniki z przodu cos takiego>>> http://allegro.pl/item209723578_jbl_gto ... w_moc.html ... i bedzie wszystko gralo :D..a w dalekiej prszyszlosci do zestawu dolaczy wzmacniacz bo moje radio nie umie sie z tym wszystkim poradzic :(
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja tam tez bym nic nie montowal na tylna polke :D mi wystarcza orginalne miejsca :D tylko trzeba w nie wsadzic parzadne glosniki :P :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

francik tylko zamontuj dobrze te tweetery :!: :!: To podstawa zeby to jakos gralo.
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

Krzys pisze:
Damiano pisze:krzys pod warunkiem ze bedziesz mial juz wzmacniacz bo moze ci sie nieudac to przekonywannie :lol: :)
no chyba nie powiesz ze tamto przedtem gralo lepiej?? :shock:
ale co niby przedtem :?: czy mi chodzi o to jak gra w poruwnaniu do tamtych glosnikow :?: mowie ze moze te glosniki pod samym radiem nierobia az takiego efektu biorac pod uwage ich cene :lol: pewno pod wzmacniaczem zagarja duuuzo lepiej
ODPOWIEDZ