[E36] gdzie kupić
[E36] gdzie kupić
Witam. Mam pytanie odnośnie części do bmw e36 coupe. Mianowicie miałem stłuczke i musze wymienić przedni zderzak, maske, prawe nadkole, prawy błotnik, prawą lampe oraz grill. Czy orientuje sie tu ktoś gdzie można takie części kupić najtaniej? Najlepiej w okolicach Katowic. Z góry dziękuje za wszystkie porady.
Marrcin07 proponuje JASIENICę koło BIELSKA BIAŁEJ tam masz do wyboru do koloru, jest od groma tego, jest tam pełno szrotów, ale wszystko jest w nie najgorszym stanie, pozatym jeszcze spróbuj w GLIWICACH na giełdzie i SIEWIERZU.
Ostatnio zmieniony 2009-08-03, 14:40 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
w jasienicy na śląsku jest drożej niż w sklepie a poza tym nie wiedzą co mają i jak to wygląda. sam coś o tym wiem jak szukałem części
naj taniej jedynie na allegro.
NP: zderzak tył do poloneza 450zł w sklepie od 380
kierunkowskaz merc 150zł w sklepie 49zł
przewód od wody merc 400zł serwis ok 140 sklep 19zł
to jest drobne porównanie
naj taniej jedynie na allegro.
NP: zderzak tył do poloneza 450zł w sklepie od 380
kierunkowskaz merc 150zł w sklepie 49zł
przewód od wody merc 400zł serwis ok 140 sklep 19zł
to jest drobne porównanie
ja mam podobny problem...niewiem gdzie by tu co kupić zależy mi na tym żeby było to jak najtaniej i jak naszybciej! giełda w GLIWICACH odpada! byłem tam dziś i do e36 cokolwiek dostać to makabra!nic nikt niema...do wszystkich aut ale nie do BMW E36!!chyba że tak trafiłem przez tą pogodę ....w co wątpie.
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
no właśnie z mechanicznych na szczęście wszystko jest oki! chodzi o blacharke dokładnie o prawe drzwi przednie!!najlepiej z szybą bo cała reszta jest nie naruszona!i fajnie by było jak by się też znalazły pod kolor auta!wiadomo że będzie i tak i tak trzeba pomalować bo odcień może się różnić...ale lepsze jak narazie takie niż w całkiem innym koloże....:/
[ Dodano: 14 Październik 2009, 18:05 ]
byłem dzisiaj w PAWŁOWICACH...przyznam szczerze że też nie dostałem tego co chciałem...ogulnie to do bmw e36 strasznie mało mieli z tego co widziałem i gadali...i polecili mi właśnie tą całą JASIENICE kolo bielska białej....ma tam może ktoś jakiś nr...do któregoś z tych szrotów??bo strasznie zależy mi na czasie...nie mam garażu,ani gdzie auta wstawić,stoi na gołym powietrzu a jak widać pogoda niezbyt dopisuje boje się że dostanie mi się go środka za dużo wilgoci i potem wszystko będzie parowało!:/:/:/:/oczywiście miejsce po szybie zaklejone na wszystkie możliwe sposoby;):)
[ Dodano: 14 Październik 2009, 18:05 ]
byłem dzisiaj w PAWŁOWICACH...przyznam szczerze że też nie dostałem tego co chciałem...ogulnie to do bmw e36 strasznie mało mieli z tego co widziałem i gadali...i polecili mi właśnie tą całą JASIENICE kolo bielska białej....ma tam może ktoś jakiś nr...do któregoś z tych szrotów??bo strasznie zależy mi na czasie...nie mam garażu,ani gdzie auta wstawić,stoi na gołym powietrzu a jak widać pogoda niezbyt dopisuje boje się że dostanie mi się go środka za dużo wilgoci i potem wszystko będzie parowało!:/:/:/:/oczywiście miejsce po szybie zaklejone na wszystkie możliwe sposoby;):)
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING