Pytanie o Studia
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Pytanie o Studia
Witam wszystkich czy chodzi ktoś od nas na Studia na Politechnikę Śląską do Gliwic ? Fajnie by było gdyby był tam ktoś znajomy
Pozdrawiam !

Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
łatysz ja studiowałem tam 4 lata na wydziale Inzynierii srowdowiska i energetyki na kierunku mechanika i budowa maszym, nie jest to łatwy kierunek bo jest tam termodynamika i kilka innych pochodnych fizyki, ale warto tam studiowac bo pozniej jest dobry start wiem to po sobie
życze powodzenia i wrazie czego uzycze materiałow ktore mam caly czas w domu z tylu lat studiow

życze powodzenia i wrazie czego uzycze materiałow ktore mam caly czas w domu z tylu lat studiow

Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia

Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany

Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany

- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Pablo znaczy burner01 będę dojeżdżałburner01 pisze:Łatysz a w jakim akademiku bedziesz meiszkał??

na co twoja poszła?Honik pisze:Latysz moja tam teraz bedzie studiowacwiec pewnie sie miniecie ;

Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa