[E34] 520i by Maff
[E34] 520i by Maff
Witam, od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem E34, jest to moja pierwsza bmka, planowałem kupować dopiero na wiosne, ale można powiedzieć, że sama wpadła w ręce więc zdecydowałem sie jeszcze w listopadzie Póki co staram się dbać o strone mechaniczną i blacharską, wymieniłem przednie zawieszenie i kilka innych pierdół oraz założyłem lpg. W najbliższych planach wymiana drzwi kierowcy (bo pognite) i pare innych napraw blacharskich. Póki co zamieszczam fotki, jak obecnie wygląda
VIN:
Fotki:
Fotki słabej jakości, robione telefonem, niestety obecnie nie posiadam nic lepszego, na wiosne ogarne jakas sesje Zapraszam do komentowania
VIN:
Fotki:
Fotki słabej jakości, robione telefonem, niestety obecnie nie posiadam nic lepszego, na wiosne ogarne jakas sesje Zapraszam do komentowania
koła chciałbym m-systemy style 21, ale to jak już wszystko inne będzie gotowe, czyli pewnie nie wczesniej jak za rok, ale póki co te co mam na tylnej osi założone porządnie wyczyszcze i postaram sie przywrócić blask i tak bede jezdzil są ważniejsze rzeczy do roboty niż koła, a worka pieniędzy na wszystko na raz też nie mam
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
lusterka ja podmieniłem, bo jedno poliftowe ktoś mi urwał na parkingu, ale i tak chciałem mieć przedlift zrobie zdjęcie środka jak nie zapomne
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dawno nie widzialem takiej biedy w e34. Chociaz ma male obc
Ale fotele oprocz tego kierowcy fajnie utrzymane, zalatw ladny fotel i bedzie git.
Ale fotele oprocz tego kierowcy fajnie utrzymane, zalatw ladny fotel i bedzie git.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
fakt, wyposażenie dosyć ubogie, ale z czasem się to ogarnie już szyby elektryczne mam i czekają na montaż dzięki za pozytywne opinie, pozdro
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
jakbys czegos potrzebowal to wal smialo
Tak teraz patrze i widze, ze ktos dolozyl shadowa. Dobry ruch!
Tak teraz patrze i widze, ze ktos dolozyl shadowa. Dobry ruch!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.