Tuleje POLIURETAN

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Tuleje POLIURETAN

Post autor: przemo820 »

Panowie jak w temacie szukam zestawu do mojego E36 cabrio cały tył + wózek.
Mam okazje kupić zestaw 10 zwykłych tulei na tył za 400zł, ale zacząłem się zastanawiać na poliuretanem i ciekawi mnie to czy to co na allegro widać to jakieś ścierwo czy opłaca się to pakować pod auto? Proszę o jakieś sugestie i ewentualne namiary :wink:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Szkoda kasy chyba ,ze wyczynowo jeździsz , lepiej zainwestować w coś innego , a te tuleje kupić febi lub coś podobnego jakością .
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

Jak chcesz sztywno i sportowo to mozesz je zakupic :P
A jak chcesz spokojna jazde i wygodna do lansu to polecam zwykle z Febi :D jak bys chcial to mam ceny wszystkich tulei na tyl jakie wystepuja JC PW :)
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

od poliuretanów strasznie męczy się buda, wszystko zaczyna trzeszczeć, powstają duże naprężenia podczas jazdy więc jak dla mnie ten wynalazek tylko dla auta na tor lub upalacza. Lepiej markowy zestaw. Samo to że będą nowe już usztywni (ustabilizuje) zawieszenie tak jak powinno być normalnie ;)
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

Dzięki pany za wasze przekonujące posty w tym temacie :wink: Jednak wole wygodna jazdę niż hardcore :twisted: Tak więc zakupię zestaw który mam tu na miejscu dostępny i nie będę już wydziwiał bo to nie ma sensu, skoro nówki i tak usztywnią to będzie gitara :mrgreen: Zresztą niedawno założyłem nowy gwint i juz jest sztywno :bmw:
Adaś E36 pisze:A jak chcesz spokojna jazde i wygodna do lansu to polecam zwykle z Febi jak bys chcial to mam ceny wszystkich tulei na tyl jakie wystepuja JC PW
Adaś E36 jak możesz to napisz mi pw tak pi X drzwi jaka cena za taki zestaw. Z góry dzięki.
patrykowski
Zaawansowany forumowicz

Post autor: patrykowski »

moze napisz cene na forum bo ktos inny sie moze skusi na taki zabieg :twisted:
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

Ze wiecej osob chce wiedziec ceny no to prosze mysle ze wszytsko jest jasne :) ceny w kazdym sklepie sie roznia wiec to sa aktualne u mnie :P

Obrazek

zlaczone tuleje to cena za Komplet :bmw:
ODPOWIEDZ