+ 3.0 stopni C na komputerze
-
- Małopiszący
+ 3.0 stopni C na komputerze
Panowie mam takowy problem, przy odpalaniu samochodu na komputerze wyskakuje mi takie cos + 3.0 C , wie ktos co to oznacza i czy to grozne?
-
- Małopiszący
- BoloBenio
- Małopiszący
Mi też w E46 wyskakuje takie coś i mruga czy też piskie raz a dlaczego to odpowiedział kolega wyżej. To jest tylko informacja z czujnika umieszczonego chyba w okolicy nadkola kierowcy, jak by nawet nie działał to nie ma to z niczym nic wspólnego- jest to tylko informacja o temperaturze
Więc chyba luzzz, chyba że ktoś coś wie więcej
Więc chyba luzzz, chyba że ktoś coś wie więcej
BMW
"To ucieleśnienie sportowego charakteru, dynamiki, zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło. Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."
"To ucieleśnienie sportowego charakteru, dynamiki, zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło. Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."
-
- Małopiszący
no trudno zeby w lato temperatura spadala do takich wartosci.Kocharyan90 pisze: w lato przy upałach to nie miałem takich cudów
A tak przy okazji bodajrze juz od 5 stopni celsjusza, komputer inormuje piszczkiem i mruganiem wartosci temperatury o tym ze moze wystapic sliska nawierznia
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
- Małopiszący
U mnie również zawsze wyskakuje ta informacja i jest to info OBC że pora zmienić na Setup zimowy co już uczyniłemKocharyan90 pisze:Panowie mam takowy problem, przy odpalaniu samochodu na komputerze wyskakuje mi takie cos + 3.0 C , wie ktos co to oznacza i czy to grozne?
Zignorowanie tego komunikatu lub niedostosowanie stylu jazdy do warunków panujących na drodze grozi poślizgiem i uszkodzeniem Bawarki
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle