Od kiedy BMW?
Moje BMW posiadam od 17.Stycznia 2012 roku zrobiłem sobie prezent na 21 urodziny (20 stycznia) no i tak się zaczęła ta moja przygoda i puki co jest coraz lepiej więc . A dlaczego BMW zakochałem się w e36 która stała na poboczu w wersji coupe i tak potem poszukałem i znalazłem w tym samym mieście że ktoś chce sprzedać i kupiłem Bi eM (W)dablju
It's day!
Day.. What day?
RWD Day !
Day.. What day?
RWD Day !
Ja pierdziu zaczęło sięod E 34 vbzajebista fura 8 lat bw stecz
nistety to był pie.. ny tds
Kropki również nagradzamy
nistety to był pie.. ny tds
Kropki również nagradzamy
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez roszjan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Małopiszący
ja swoje 3/4 BMW znalazłem przypadkiem wcześniej miałem audi b3 sedan z dislem... to były szalone kuce, ale postanowiłem zmienić fure i szukałem jakiegoś b4 V6 najlepiej 2.8... i znalazłem e36 316I compacta (3/4) w Imielinie... nie dawała mi spać, umówiłem się z typkiem, obejrzałem i wiedziałem że to miłość na drugi dzień byłem z kasą... Tak to się zaczęło od marca tego roku jestem zadowolonym posiadaczem BMW
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
Re: od kiedy BMW?
BmW od zawsze mi sie podobały, a szczególnie Coupe.... Po prostu Bajka, jakos prowadzenia, naped na tył, wnętrze. Pewnego dnia nadarzyła sie okazja na odkupienie e36 320 coupe od Szfagra i tak zaczeła sie moja miłosc do Marki:)
Dobra, to i ja napisze:
Moje 1 BMW kupiłem raczej sprowadziłem z niemiec w 2005r. Było to E34 2,0 12V. Zrobiłem nią 100tyś km. Miałem ją 5 lat i kiedy umarł silnik sprzedałem, na szybko kupiłem Opla Omegę B kombi, ale bo 4 miesiącach szybko sprzedałem, bo to nie było to.
Sprzedałem i pojechałem do niemiec po obecną E39
Moje 1 BMW kupiłem raczej sprowadziłem z niemiec w 2005r. Było to E34 2,0 12V. Zrobiłem nią 100tyś km. Miałem ją 5 lat i kiedy umarł silnik sprzedałem, na szybko kupiłem Opla Omegę B kombi, ale bo 4 miesiącach szybko sprzedałem, bo to nie było to.
Sprzedałem i pojechałem do niemiec po obecną E39
Było E34 2,0
Było E39 528iA Touring
Jest E39 523i
Było E39 528iA Touring
Jest E39 523i
:)
Powiem tak
Bmw a tym bardziej modele e30 i e36 podobaly mi sie zawsze ale nie bylem do konca przekonany moze przez moj staz jezdzenia ( 2 lata) i pierwszym samochodem byl uniacz
ale kiedy zakupilem e36 sie zakochalem poczatek maja
Bmw a tym bardziej modele e30 i e36 podobaly mi sie zawsze ale nie bylem do konca przekonany moze przez moj staz jezdzenia ( 2 lata) i pierwszym samochodem byl uniacz
ale kiedy zakupilem e36 sie zakochalem poczatek maja