Zmiany na nowy rok
Zmiany na nowy rok
chcialbym zebyscie Wy uzytkownicy napisali co wam sie nie podoba, co byscie zmienili, czego byscie nie chcieli na naszym forum.
Wiem ze jest malo administracji i tutaj tez bym chcial troche podzialac i znalezc pare odpowiednich osob, bo ludzi coraz wiecej i trzeba to ogarnac. Moze macie jakichs kandydatow troche znajacych sie na forum...
Chcialbym tutaj zobaczyc czego oczekujecie od forum bo nie kazdemu mozna wygodzic a jednak chcialbym zeby jakosc sie poprawiala
Wiem ze jest malo administracji i tutaj tez bym chcial troche podzialac i znalezc pare odpowiednich osob, bo ludzi coraz wiecej i trzeba to ogarnac. Moze macie jakichs kandydatow troche znajacych sie na forum...
Chcialbym tutaj zobaczyc czego oczekujecie od forum bo nie kazdemu mozna wygodzic a jednak chcialbym zeby jakosc sie poprawiala
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
to moze na początek ...
Chodzi o to ze jak ktos sie zapisuje na forum... to niech sie zapisze jest aktywny (forum ileś tam postów, spoty, zloty) a później kubki, smycze, ramki!.
a nie zapisze sie nakupi mase rzeczy i nara juz go wiecej nie widzimy ... potem sa problemy ze ktos gdziesz szaleje i ma ramki z BTS'u i ludzie na nas reaguja potem tak a nie inaczej
takie moje zdanie (niech jest cos w stylu syndykatu.. taki tam Rygor )
i niech sa ludzie odpowiedzialni za to co są juz dosc długo na forum i wiedza co i jak
Dziękuje
Chodzi o to ze jak ktos sie zapisuje na forum... to niech sie zapisze jest aktywny (forum ileś tam postów, spoty, zloty) a później kubki, smycze, ramki!.
a nie zapisze sie nakupi mase rzeczy i nara juz go wiecej nie widzimy ... potem sa problemy ze ktos gdziesz szaleje i ma ramki z BTS'u i ludzie na nas reaguja potem tak a nie inaczej
takie moje zdanie (niech jest cos w stylu syndykatu.. taki tam Rygor )
i niech sa ludzie odpowiedzialni za to co są juz dosc długo na forum i wiedza co i jak
Dziękuje
Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
- Turbo
popieramKrisstoff pisze:Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
Turbo pisze:Krisstoff napisał/a:
Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
popieram
Ja równeż popieram.!
zrobilemJa i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- Turbo
to superKrzys pisze:zrobilemJa i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
- Ksawer
- Maniak forumowy
To troszkę nie fajnie aby wszystko zależało od ilości postów!Ja na przykład jestem prawie na każdym spocie.Odkąd mieszkam na Śląsku jestem też na zlotach a co do postów-nienawidzę komputera i za bardzo się na nim nie znam więc mam jakiś problem z pisaniem ich...tak więc klubowicze powinni też mieć jakieś zdanie.W końcu na spotach się spotykamy i poznajemy bliżej tak więc posty to nie wszystko....