Zmiany na nowy rok

Dotyczące forum i użytkowników
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Zmiany na nowy rok

Post autor: Krzys »

chcialbym zebyscie Wy uzytkownicy napisali co wam sie nie podoba, co byscie zmienili, czego byscie nie chcieli na naszym forum.

Wiem ze jest malo administracji i tutaj tez bym chcial troche podzialac i znalezc pare odpowiednich osob, bo ludzi coraz wiecej i trzeba to ogarnac. Moze macie jakichs kandydatow troche znajacych sie na forum...

Chcialbym tutaj zobaczyc czego oczekujecie od forum bo nie kazdemu mozna wygodzic a jednak chcialbym zeby jakosc sie poprawiala :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

to moze na początek ...

Chodzi o to ze jak ktos sie zapisuje na forum... to niech sie zapisze jest aktywny (forum ileś tam postów, spoty, zloty) a później kubki, smycze, ramki!.

a nie zapisze sie nakupi mase rzeczy i nara juz go wiecej nie widzimy ... potem sa problemy ze ktos gdziesz szaleje i ma ramki z BTS'u i ludzie na nas reaguja potem tak a nie inaczej :/

takie moje zdanie ;) (niech jest cos w stylu syndykatu.. taki tam Rygor ;) )
i niech sa ludzie odpowiedzialni za to co są juz dosc długo na forum i wiedza co i jak ;)

Dziękuje :bmw:
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

No Marcina popieram i ja dalej jestem za tym by było przygotowanie przed klubowiczem typu jak był przyjaciel klubu..
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ramek juz nie zalatwiamy ;) A bluzy na syndykacie moze kupic kazdy :)
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Krzys pisze:ramek juz nie zalatwiamy ;)
a szkoda.
Krzys pisze:A bluzy na syndykacie moze kupic kazdy :)
tak jak u nas kubki np. :) z tym sie zgodze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

ja tak samo to popieram, nie raz widać jak ktoś zamawia smycze i inne dupsiki a na forum ani jednego posta nie napisał.
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Krisstoff pisze:Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.
popieram ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Turbo pisze:Krisstoff napisał/a:
Ja i pewnie nie tylko ja mam taki postulat w sprawie forum. Mianowicie chodzi o to że jak ktoś napisze drugiego posta pod swoim to on dodaje się do poprzedniego i nie widać że jest coś nowego w temacie. Największy problem stwarza to w galerii naszych aut, bo zauważamy przez to czasami bardzo ciekawych i obszernych aktualizacji.

popieram

Ja równeż popieram.! :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

zrobilem :)
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Krzys pisze:
zrobilem :)
to super :DD
Obrazek
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

To troszkę nie fajnie aby wszystko zależało od ilości postów!Ja na przykład jestem prawie na każdym spocie.Odkąd mieszkam na Śląsku jestem też na zlotach a co do postów-nienawidzę komputera i za bardzo się na nim nie znam więc mam jakiś problem z pisaniem ich...tak więc klubowicze powinni też mieć jakieś zdanie.W końcu na spotach się spotykamy i poznajemy bliżej tak więc posty to nie wszystko....
Obrazek
Awatar użytkownika
Aquarius
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aquarius »

Umożliwienie dodania nowego wątku w dziale sprzedam po np 20 postach(oczywiście jakichś sensownych a nie sztuczne nabijanie postów) w celu wyeliminowania osób które rejestrują się tylko po to aby coś wystawić na sprzedaż i już więcej się tutaj nie pojawić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Aquarius, ale czasem mozna kupic cos ciekawego i dla mnie akurat nie jest to problemem :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

może troszkę więcej swobody w wypowiedziach??
i nie nagradzać każdego słowa na "K", na "CH" itd ;)
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ODPOWIEDZ