Krystian pisze:dla mnie bomba, powloka wyglada lekko chropowato wiec super-pochwalisz sie jak zrobiles ramke?czy tak jak wszyscy z panelu klimatronika i radia? jak z tylu?czy konieczne wycinanie jest kawalka nagrzewnicy?
mozna powiedziec ze tak jak wszyscy uzyłem panelu z manualnej klimy i radia, z tym ze nie robiłem do radia zadnego koszyka tylko wykorzystalem ten stelarz z radia i klimatyzacji i dorobiłem do niego ścianki boczne metodą lutowania plastiku tak aby mozna było przykrecić do niego radio, niestety w radiach 2-din trzeba wyciać ten plastki z nagrzewnicy, choć widziałem radia 7 calowe co były tak zrobione żę z tyłu wyglada jak zwykłe 1-din a z przodu jak 2-din wtedy nic nie trzeba wycinać.
ale można się też pobawić i wykorzystać ramke z radia 1-Din i dorobić do niej wypełnienie i potem wyciać z całości.
Tak aaddriaannn z tobą pisałem jakoś uporałem się z tym, a do zatkania tej dziury w obudowie nagrzewnicy uzyłem obudowy ze starego monitora gdzie juz trzy scianki były wystarczyło dorobic czwartą.