[E46] Montaż PC`a 2DIN lub Radia 2DIN
W serwisie nie ma takich ramek bo nigdy nie było 2 din w e46 i nie były produkowane
Jezeli chesz juz kupic to polecam ebay.de ceny duze ale jakosc wykonania godna polecenia lub jak masz zdolnosci to zrobic samemu jest bardzo prosto poszukaj tutaj lub na mp3car.pl tam opisywałem co i jak robic lub google.pl duzo ludzi opisuje
Co do ramek ta sa 2 rodzaje , typowo 2 din czyli wejdzie Ci stajcja multimedialna oraz ramki pod panel lcd 7" maja mniejsza dziure
Jezeli chesz juz kupic to polecam ebay.de ceny duze ale jakosc wykonania godna polecenia lub jak masz zdolnosci to zrobic samemu jest bardzo prosto poszukaj tutaj lub na mp3car.pl tam opisywałem co i jak robic lub google.pl duzo ludzi opisuje
Co do ramek ta sa 2 rodzaje , typowo 2 din czyli wejdzie Ci stajcja multimedialna oraz ramki pod panel lcd 7" maja mniejsza dziure
Tak jak Marcin powiedził
Gdy chesz wykorzystac Twoj "stelaz" schowek czy jak to sie tam nazywa to bedziesz miał szpare na rogach i srodku i u gory gdy chesz miec jak oryginał musisz zaopatrzec sie w schowek taki jak na zdjeciu - on jest przystosowany do klimatronika bo ma zaookroglenia i u gory ma "listwe"
Gdy chesz wykorzystac Twoj "stelaz" schowek czy jak to sie tam nazywa to bedziesz miał szpare na rogach i srodku i u gory gdy chesz miec jak oryginał musisz zaopatrzec sie w schowek taki jak na zdjeciu - on jest przystosowany do klimatronika bo ma zaookroglenia i u gory ma "listwe"
mozna powiedziec ze tak jak wszyscy uzyłem panelu z manualnej klimy i radia, z tym ze nie robiłem do radia zadnego koszyka tylko wykorzystalem ten stelarz z radia i klimatyzacji i dorobiłem do niego ścianki boczne metodą lutowania plastiku tak aby mozna było przykrecić do niego radio, niestety w radiach 2-din trzeba wyciać ten plastki z nagrzewnicy, choć widziałem radia 7 calowe co były tak zrobione żę z tyłu wyglada jak zwykłe 1-din a z przodu jak 2-din wtedy nic nie trzeba wycinać.Krystian pisze:dla mnie bomba, powloka wyglada lekko chropowato wiec super-pochwalisz sie jak zrobiles ramke?czy tak jak wszyscy z panelu klimatronika i radia? jak z tylu?czy konieczne wycinanie jest kawalka nagrzewnicy?
ale można się też pobawić i wykorzystać ramke z radia 1-Din i dorobić do niej wypełnienie i potem wyciać z całości.
Tak aaddriaannn z tobą pisałem jakoś uporałem się z tym, a do zatkania tej dziury w obudowie nagrzewnicy uzyłem obudowy ze starego monitora gdzie juz trzy scianki były wystarczyło dorobic czwartą.