Material na boczek do E39 - gdzie kupic

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Material na boczek do E39 - gdzie kupic

Post autor: BeleX »

Witam...bawie sie od paru dni w car audio u siebie i mam problem ze znalezieniem hurtowni materialu ktora posiada cos co nada sie do wnetrza E39...

najlepiej jak by to byla alkantara ( podrobka oczywiscie ) albo cos podobnego...byle czarne

za zadne skarby nie moge sie dokopac do sklepu ktory sprzedaje takie materialy podklejone gombeczka.... :) gdzie mozna kupic taki material obiciowy ?

okolice katowic najlepiej...ale jak bedzie allegro to tez nie ma problemu...help
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

BeleX, ja alcantare na podsufite kupiłem w Gliwicach.
Z tego co wiem ma też tam gąbki (różne grubości) to możesz sobie podkleić materiał gąbęczką z tym, że specjalnym klejem do gąbki, które on też ma na sprzedaż. W przypadku użycia innego kleju gąbka może ulec zniszczeniu ;p

Podeślę Ci numer telefonu oraz link do allegro na PW.
Jak będziesz chciał to sobie do niego zadzwoń z tego co widziałem ma naprawde spory asortyment jeśli chodzi o materiały, gąbki oraz kleje.

Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Ok dzieki wielkie :)
Awatar użytkownika
TDS-ik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: TDS-ik »

Kiedyś były takie sklepy w plejadzie i w m1, akie duże stoiska z różnymi materiałami.
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

bylem juz dzisiaj w M1...ceny takie za te "szmaty" ze juz wole kupic cos od prawdziwego tapicera na ktorego namiary dal mi KOWAL...przynajmniej wiem ze te materialy sie nadaja i kupie wszystko w jednym miejscu...trudno czeka mnie tydzien bez przednich glosnikow w samochodzie
ODPOWIEDZ