Witam...bawie sie od paru dni w car audio u siebie i mam problem ze znalezieniem hurtowni materialu ktora posiada cos co nada sie do wnetrza E39...
najlepiej jak by to byla alkantara ( podrobka oczywiscie ) albo cos podobnego...byle czarne
za zadne skarby nie moge sie dokopac do sklepu ktory sprzedaje takie materialy podklejone gombeczka.... gdzie mozna kupic taki material obiciowy ?
okolice katowic najlepiej...ale jak bedzie allegro to tez nie ma problemu...help
Material na boczek do E39 - gdzie kupic
Material na boczek do E39 - gdzie kupic
...tak znowu sie czepiam...
BeleX, ja alcantare na podsufite kupiłem w Gliwicach.
Z tego co wiem ma też tam gąbki (różne grubości) to możesz sobie podkleić materiał gąbęczką z tym, że specjalnym klejem do gąbki, które on też ma na sprzedaż. W przypadku użycia innego kleju gąbka może ulec zniszczeniu ;p
Podeślę Ci numer telefonu oraz link do allegro na PW.
Jak będziesz chciał to sobie do niego zadzwoń z tego co widziałem ma naprawde spory asortyment jeśli chodzi o materiały, gąbki oraz kleje.
Pozdrawiam.
Z tego co wiem ma też tam gąbki (różne grubości) to możesz sobie podkleić materiał gąbęczką z tym, że specjalnym klejem do gąbki, które on też ma na sprzedaż. W przypadku użycia innego kleju gąbka może ulec zniszczeniu ;p
Podeślę Ci numer telefonu oraz link do allegro na PW.
Jak będziesz chciał to sobie do niego zadzwoń z tego co widziałem ma naprawde spory asortyment jeśli chodzi o materiały, gąbki oraz kleje.
Pozdrawiam.
bylem juz dzisiaj w M1...ceny takie za te "szmaty" ze juz wole kupic cos od prawdziwego tapicera na ktorego namiary dal mi KOWAL...przynajmniej wiem ze te materialy sie nadaja i kupie wszystko w jednym miejscu...trudno czeka mnie tydzien bez przednich glosnikow w samochodzie
...tak znowu sie czepiam...