marcin602 pisze:Gdyś miał bliżej, albo zajżysz przypadkowo w okolice Katowic to pokażę Ci jak ja mam to rozwiązane...
Ostatnio co chwile jestem na polibudzie w gliwicach, wiec stamtad juz niemam daleko. pierw jednak jutro sproboje poszukac pod schowkiem, a jak nie bede wiedzial to napewno sie do Ciebie zglosze
[ Dodano: 5 Listopad 2008, 23:57 ]
aaddriaannn pisze:No i najwazniejsze ze nie podlaczysz zmieniarki innej niz z BMW no chyba ze zrobisz sobie inna wtyczke i bedzie ok.
a mozna kupic jakies przejsciowki ? bo w sumie lezy mi w domu zmieniarka z kenwooda wiec dobrze by ja bylo wykorzystac
aaddriaannn pisze:co do skrzyni to musisz miec dobra i mocna skrzynie zeby bas przedostal sie do srodka a z wycinaniem to polecam wyciac cała blache za siedzeniami i bedzie kosmos wtedy
sprzet jest dosc konkretny, choc skrzynia recznie robiona... Pierw sproboje i zamontuje. jesli jednak efekty beda nieciekawe to napewno pomysle o usunieciu ktorejs blachy

Bo przeciez juz nieraz widzialem e46 z tuba w bagaziku a w srodku ekstra gralo a nie we wszystkich siedzenia sie skladaly... Juz sie nie moge doczekac az mi zacznie grac w autku
[ Dodano: 5 Listopad 2008, 23:59 ]
Przygoda pisze:nic niewycinaj skoro tam to jest to musi byc
widze ze masz w podpisie e36 coupe. u ciebie tez jest blacha za siedzeniem ?? masz jakies sprzet w bagazniku ??
[ Dodano: 6 Listopad 2008, 22:28 ]
Tak jak wczoraj pisalem, dzis od rana zabralem sie za podlaczanie wzmacniacza i skrzyni basowej w mojej bmce. Wszystkie kable pochowane, napiecie przeciagniete, konwerter kupiony, sterowanie wzmacniacza tez znalezione w wolnym pinie w radiu no i przyszedl czas proby... I cisza... tak jak juz ktos wspominal bagaznik jest tak wytlumiony ze efekt jest mizerny... Jedynie przy glosniejszym graniu mozna sie domyslac ze w bagazniku jest sprzet. Stojac na zewnatrz slychac tylko odglos drgania tablicy rejestracyjnej... Dopiero po otwarciu klapy slychac efekty uzywania subwoofera...
Jutro pobawie sie jeszcze przy ustawieniach wszystkich parametrow we wzmacniaczu i zobacze co potem... Mysle ze chyba jednak trzebabedzie wyciac jakas blache - choc szkoda mi bardzo...