BMW E46 individual yellow dakar II sedan
przecież mi chodziło o to, że naciąg nic nie zmienia! Oczywiście wszyscy jak widać latali na sporych naciąg zimą (Ci którzy się właśnie wypowiedzieli) i wiedzą, że naciąg to ZŁO w zimie..
Naciąg w niczym nie przeszkadza w zimie!!!!!!!! i o tym próbuję powiedzieć, ale skoro wiecie lepiej to pozdro.. szkoda tylko, że żaden z was nie latał na naciągu
Jak kupowałem szybę (zamiennik) to typ też się kłócił, że do sedana jest taka jak do kupejki, a Wy robicie to samo.
NACI¡G W ZIMIE NIE PRZESZKADZA.
Mówiłem, że na letnich nie sciąga po całej drodze.. Logiczne, że zimowe lepiej będą hamować czy startować, ale ze sterownością już tak nie jest. Ja mówiłem o naciągu, a nie Wy już wymyślacie czy wyjedzie pod górę letnia. MÓWIę O NACI¡GU!
Naciąg w niczym nie przeszkadza w zimie!!!!!!!! i o tym próbuję powiedzieć, ale skoro wiecie lepiej to pozdro.. szkoda tylko, że żaden z was nie latał na naciągu
Jak kupowałem szybę (zamiennik) to typ też się kłócił, że do sedana jest taka jak do kupejki, a Wy robicie to samo.
NACI¡G W ZIMIE NIE PRZESZKADZA.
Mówiłem, że na letnich nie sciąga po całej drodze.. Logiczne, że zimowe lepiej będą hamować czy startować, ale ze sterownością już tak nie jest. Ja mówiłem o naciągu, a nie Wy już wymyślacie czy wyjedzie pod górę letnia. MÓWIę O NACI¡GU!
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Jakieś fotki wrzucę, ale dopiero za tydzień, bo jade odpocząć German, możliwe, że to ja byłem Co do świateł to ja mam xenonki także świecą ładnie, długich nie posiadam ale jezdze normalnie w nocy i nie przeszkadza mi to w niczym. Co do przeglądów to hmmm tu sie nie wypowiem, bo moje zawsze przechodzi... co do policji to miałem raz przyjemność zapłacić mandacik, ale to akurat nie za lampy a policja nie przyglądała się żółtej Zdażało się tak, że mijali mnie raz, dwa razy w ciągu dnia i nikt nie zawracał i nie robił problemów także myślę, że narazie ok W Tychach natomiast czepiali się moich "za szerokich" felg zimowych Miałem na tyle 9J, a w Mikołowie nie robiło na nich wrażenia nawet 10J na tyle, także policja, policji nie równa