BMW E46 individual yellow dakar II sedan

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

przecież mi chodziło o to, że naciąg nic nie zmienia! Oczywiście wszyscy jak widać latali na sporych naciąg zimą (Ci którzy się właśnie wypowiedzieli) i wiedzą, że naciąg to ZŁO w zimie..

Naciąg w niczym nie przeszkadza w zimie!!!!!!!! i o tym próbuję powiedzieć, ale skoro wiecie lepiej to pozdro.. szkoda tylko, że żaden z was nie latał na naciągu :mrgreen:

Jak kupowałem szybę (zamiennik) to typ też się kłócił, że do sedana jest taka jak do kupejki, a Wy robicie to samo.

NACI¡G W ZIMIE NIE PRZESZKADZA.

Mówiłem, że na letnich nie sciąga po całej drodze.. Logiczne, że zimowe lepiej będą hamować czy startować, ale ze sterownością już tak nie jest. Ja mówiłem o naciągu, a nie Wy już wymyślacie czy wyjedzie pod górę letnia. MÓWIę O NACI¡GU!
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

tłumaczyłeś że lepsza letnia dobra niż zimowa zła, co do na ciągu nie jestem w stanie się sprzeciwiać bo nigdy nie jeździłem na naciągu zimą więc nie będę się kłucił to wiadomo ja miałem na myśli stosunek letniej do zimowej. Koniec tematu Amen :bmw:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Moloch mi chodziło tylko i wyłącznie o naciąg - w zimie nie przeszkadza, bo i tak opona całą powierzchnią dotyka, chyba, że jeździsz po 20cm śniegu, ale nie jeździsz, bo zderzak byś zostawić.
Moloch pisze:Amen :bmw:
x2
Obrazek
Łosiu
Małopiszący

Post autor: Łosiu »

Dawno mnie tu nie było :) Z nowości to aktualnie autko stoi i powoli swapuje się na 3,0d z e60 231km :) Plan wyjazdu to miejmy nadzieję sierpień :) Silnik i reszta gratów w garażu :) brakuje kilku przeróbek, żeby wjechał silnik do żółtej :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Czyli szykuje się kolejny gruby projekt??? ;)
Gdzie ten sierpień? :/
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

dawaj jakies foty
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Jeden z niewielu sedanów, który mnie oczarował :oops:
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Ooooo!! zdaje się widziałem autko jakiś czas temu w Łaziskach i przyznaje na life wygląda Mega :razz:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

Łosiu, odpowiedz na pytanie Kapera :D jak z tymi lampami? dają one cokolwiek światła w nocy?? jak reakcje na stacji diagnostycznej no i co na to "stróże" paranoi zwanej prawem??
Obrazek[/
Łosiu
Małopiszący

Post autor: Łosiu »

Jakieś fotki wrzucę, ale dopiero za tydzień, bo jade odpocząć :) German, możliwe, że to ja byłem :P Co do świateł to ja mam xenonki także świecą ładnie, długich nie posiadam :) ale jezdze normalnie w nocy i nie przeszkadza mi to w niczym. Co do przeglądów to hmmm tu sie nie wypowiem, bo moje zawsze przechodzi... :P co do policji to miałem raz przyjemność zapłacić mandacik, ale to akurat nie za lampy a policja nie przyglądała się żółtej :) Zdażało się tak, że mijali mnie raz, dwa razy w ciągu dnia i nikt nie zawracał i nie robił problemów także myślę, że narazie ok :) W Tychach natomiast czepiali się moich "za szerokich" felg zimowych :) Miałem na tyle 9J, a w Mikołowie nie robiło na nich wrażenia nawet 10J na tyle, także policja, policji nie równa :)
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Tydzień dawno minął, a tu cisza :PPP
ODPOWIEDZ