[E36 Cabrio 318i] HOFEK

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Topoczekaj jeszcze troche ze sprzedarza bezdasznika ;)
Obrazek
bujalek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: bujalek »

Fajne, ale szkoda że pchałeś nadkola z tyłu bo dało się to ogarnąć w serii ;)
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Szkoda, że ładujesz m-pasztet... Jak patrzę na nie to zajebiście wygląda i bardzo dużo uroku dodaje mu ten brak pakietu. Jest mniej oklepany, ja bym osobiście zostawił bez. Ale Twoje autko więc robić bd z nim co chcesz :p

Pozdro!
Hofek
Małopiszący

Post autor: Hofek »

bujalek pisze:Fajne, ale szkoda że pchałeś nadkola z tyłu bo dało się to ogarnąć w serii ;)
pod 10J pchałem, bo i tak były do malowania, to przy okazji.
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Kaszalot pisze:Szkoda, że ładujesz m-pasztet... Jak patrzę na nie to zajebiście wygląda i bardzo dużo uroku dodaje mu ten brak pakietu. Jest mniej oklepany, ja bym osobiście zostawił bez...

Pozdro!
x2. Tylko serducho zmieniłbyś... Takie gamkowe by się tutaj przydało... :mrgreen:
Hofek
Małopiszący

dzisiaj sobie elegancko jadę a tu pała z Hondy ścina zakręt, a jechałem dosyć szybko bo było równo no i niestety Hamann wyłapał nieco krawężnik :(:(:(:( raczej jest prosty i nie podbity tak na oko, ale zaczęło schodzić powietrze trzyma tak z 24 godziny, mam nadzieje że się tylko rozszczelniła opona, jutro się wezmę i powoli zacznę ogarniać te koło, niestety w jednym miejscu sporo będzie trzeba zebrać ;(
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Hofek, Wiem co to za ból... Niestety dziś takich " tępaków " na drogach coraz więcej...

Ps: To ty jeszcze na letnim obuwiu jeździsz ? :mrgreen: :570:
Obrazek
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

calkiem calkiem tylko ten brak silnika przydalby sie swap
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Awatar użytkownika
rybka318
Zaawansowany forumowicz

Post autor: rybka318 »

Powiem szczerze, ja u siebie montuje pomału kompletny Mpak ale faktycznie, twój bezdasznik zaj...scie wygląda bez M, zwłaszcza przód z tą wysokością bardzo mi leży :bmw:
Hofek
Małopiszący

Kaper pisze:Hofek, Wiem co to za ból... Niestety dziś takich " tępaków " na drogach coraz więcej...

Ps: To ty jeszcze na letnim obuwiu jeździsz ? :mrgreen: :570:
no letnim letnim, ale to już był chyba ostatni dzień jazdy... śnieg spadł czas go wpakować do garażu :wink:
PleX
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PleX »

Widzę ze kolejne piękne cabrio się robi :D
też bym M plastykow nie zakładał dobrze wygląda niech jest indyvidual,
Było:
e36 318 sedan -> e32 730 -> e32 750iL -> e30 320 coupe -> e36 318is coupe -> e39 520 sedan ->e36 320 coupe
Jest:
e39 530i touring
e36 328 cabrio
borys
Małopiszący

Post autor: borys »

zacna felga :) piękne cabrio :) czekam na fotki wnętrza :)
Hofek
Małopiszący

około miesjąca temu miałem stłuczkę sprawca przyznał się do winny,po miesjącu dostałem kalkulacje kosztów i zrzeczenie się sprawcy do winny, że się nie przyznaję itp. mam 2 świadków, pasażer, a drugi pan z myjni !

Obrazek

droga którą wjeżdżaliśmy na stacje jest jedno kierunkowa, wszystko jest rozrysowane. Ja się toczyłem pojazdem czarnym, a pani jechała spory kawałek za mną pojazdem zielonym marki Renualt. I tak jak widzicie wjeżdżałem sobie na myjnie w prawo na kierunku, a ona zaczęła mnie wyprzedzać z prawej strony, tylko nie wiem czy kierowała się pod zakaz za stację czy na myjnie bo stłuczka była przed zakazem więc tego jej nie udowodnię. Wydaję mi się że to jej wina ona nie zachowała ostrożności i bezpiecznego odstępu za mną ;] Proszę o pilną pomoc ! Byłem dzisiaj u niej dzwoniłem domofonem i nic, jedynie widziałem jak wygląda zza żaluzji i myślała że jej nie widzę :lol:

Dodam że jechałem wolno bo auto leżało wtedy na sporej glebie i przy skręcaniu babka się ze mną zrównała tak że zawadziłem ją w tylni błotnik i koło. A jechała dosyć szybko bo przy wjeździe na stację jak ja już byłem na końcu wjazdu to ona zaczynała dopiero na niego wjeżdżać, a wjazd ma ok 80 m.
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

z twojego rysunku wynika ze raczej wina jest po twojej stronie (ona porusza sie obok myjni a ty jedziesz jakby od stacji z checia wlaczenia sie do ruchu w strone myjni) nie jest proste wywnioskowac teraz co jest prawda sam mialem kiedys podobna sytuacje tylko ze koles mi wjechal w tyl auta niby wszystko jasne wina kolesia itp a w sadzie biegly stwierdzil ze jednak wina jest moja (wiele zalezy co ci policja napisala w papierach z miejsca kolizji)
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

A mi się wydaje, że wina babki... Bo od kiedy w polsce jest przepis, że można wyprzedzać pojazd prawą stroną ? Chyba w UK ale u nas pojazd wyprzedza się lewą... poza tym jeśli miałeś wcześniej włączony kierunkowskaz to ona nie dostosowała się do sygnałów pojazdu przed nią...
Obrazek
ODPOWIEDZ