[e36] 316 Dakar gelb - czyli compact okiem kobiety
no prosze widze, ze Dadeckowy kanarek znalazł nową wlaścicielkę i to jeszcze z Sosnowca czyli mam wypatrywac na ulicy fakt o autko Daceck dbal w miare mozliwosci finansowych szkoda tylko, ze wpadł compi w rece tego pajaca...ale napewno go dopieścisz
Ps. zamiana zakupu szpilek i torebek na felgi czy cokolwiek innego do autka bezcenna przetestowalam na swojej kupujac fele za 1700zł i nie było zal rownowartosci w szpilkach, torebkach i ciuszkach a fakt wymiany tego i owego samemu bezcenne /czyt. moja prawa reka jest tato/ a montowanie podsufitki na dzień przed porodem to dopiero satysfakcja moje dziecie chyba czekalo az mama auto poskreca do kupy, umyje i zataknuje bo sie dzien pozniej urodzilo;)
Ps. zamiana zakupu szpilek i torebek na felgi czy cokolwiek innego do autka bezcenna przetestowalam na swojej kupujac fele za 1700zł i nie było zal rownowartosci w szpilkach, torebkach i ciuszkach a fakt wymiany tego i owego samemu bezcenne /czyt. moja prawa reka jest tato/ a montowanie podsufitki na dzień przed porodem to dopiero satysfakcja moje dziecie chyba czekalo az mama auto poskreca do kupy, umyje i zataknuje bo sie dzien pozniej urodzilo;)
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Łukasz ///3
- Małopiszący
Czyli teraz będzie coraz przyjemniej Widać dobrą przyszłość...
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Fajnie, że zaczynasz od ogarniania stanu technicznego a nie na odwrót...
Bo nie lubię ulepów na Mpakach
Masz plusa ;D
Bo nie lubię ulepów na Mpakach
Masz plusa ;D
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734