[E36] 320i Cabrio
Podczas dwutygodniowej przerwy spowodowanej L4 postanowiłem wyczyścić reflektory. W trakcie realizacji planu doszły czarne przysłony i krzyże, po żmudnej pracy efekt murowany.
PRZED:
W TRAKCIE:
PO:
następnym krokiem będzie:
- dymione kierunki
- czarna poliftowa nerka
- krzyże w halo
krótko mówiąc ma być nisko ciemno i szeroko
PRZED:
W TRAKCIE:
PO:
następnym krokiem będzie:
- dymione kierunki
- czarna poliftowa nerka
- krzyże w halo
krótko mówiąc ma być nisko ciemno i szeroko
Żeby sztywna była furka, musi w furce być rozpórka
Gabrielo bo to jest efekt wizyty GERMANa u mnie na kawie
whucrew co do wnętrza to buło już zmęczone a po drugie trochę za dużo tego czerwonego, bordowa buda idealnie pasuje do jasnego środka, więc taki też był plan -przeszczep jasnych sportsize- efekt jak najbardziej na plus. Lampy czyściłem gorącą wodą z płynem do naczyń i zmywaczem do paznokci, używałem ręczników papierowych aby nie było smug. Prostota czasem jest najlepsza
whucrew co do wnętrza to buło już zmęczone a po drugie trochę za dużo tego czerwonego, bordowa buda idealnie pasuje do jasnego środka, więc taki też był plan -przeszczep jasnych sportsize- efekt jak najbardziej na plus. Lampy czyściłem gorącą wodą z płynem do naczyń i zmywaczem do paznokci, używałem ręczników papierowych aby nie było smug. Prostota czasem jest najlepsza
Żeby sztywna była furka, musi w furce być rozpórka
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
A co tam, Zrobię Ci UPa
Jako że z Krzysiem mieliśmy weekendowy wypad w góry, postanowiliśmy ogarnąc jakieś lepsze zdjęcia
Prace nad ratowaniem auta ciągle trwają, ale nic nie szkodzi by utrwalić obecny stan
Też się wproszę z moim SCHWARZEM
Pozdrawiam
Jako że z Krzysiem mieliśmy weekendowy wypad w góry, postanowiliśmy ogarnąc jakieś lepsze zdjęcia
Prace nad ratowaniem auta ciągle trwają, ale nic nie szkodzi by utrwalić obecny stan
Też się wproszę z moim SCHWARZEM
Pozdrawiam
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Oba samochody piękne i wyrażają więcej niż tysiąc słów. Za resztę zapłacisz master card
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634