Wydaje mi się że już gdzieś to auto widziałem na parkingu, wygląda okropnie...
1,6 i stożek... Moc nie do ogarnięcia
"abo grubo albo wcale" grubo to tu tylko naklejek widzę. Wybrałeś najgorszą możliwą drogę jaką można było obrać, zamiast zabrać się za stan techniczny i wizualny, lepiej oblepić auto naklejkami i sitckerami ehhh szkoda auta bo ten kolorek ma potencjał.
Licze na to że trochę się ogarniesz i poprawisz wizerunek auta bo szkoda bawarki.
Ty ja ostatnio sprzedawales czy kupiles niedawno? Bo bylem tym autem zainteresowany, ale ten tjunink skutecznie mnie do niego zniechecil, nawet pytalem gdzies na forum o to autko.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
autko ma niemal tyle kolorów co tęcza. masakra jakaś. zamiast iść do przodu- cofasz się......stickery out/ halo zółte wedlug mnie kicha. i to badziewie z maski też wywal
Jak dla mnie zaczolbym od :
-usuniecia tego zwanego BRĄ
-tylnie lampy(najlepiej załóż ORI)
-usuniecie żółtych halogenów i długich
- stickery(nie jestem przeciw, a nawet za tym ! ale zrób to ze smakiem!)
-kolor rozpórki przypomina malowanie klatek schodowych za PRL w blokach... Pewnie mial to byc kolor z kawasaki ninja ale nie pykło ;/
- ranty w felgach wypoleruj napewno to pomoze feldze
-różowe wlepy sa meskie... Albo grubo albo wcale zamienilbym na ksiazke " sam naprawiam swoje E36"
Posłuchaj ludzi co mowia, albo nikt sie nie obejrzy za Twoja fura mowiac "patrz jaka sztuka"
mam nadzieje ze sie ogarniesz i fure tez...
Mystic888, faktycznie niedawno pytałeś o te autko na SB o ile dobrze pamiętam i chyba jednak szkoda że go nie wziąłeś
Co do autka wywaliłbym wszystkie kolorowe żarówki diody dekle stikery lampy itp doprowadził do ori stanu i ogarnął blachę
W między czasie porządek pod maską co do środka boje się co tam zastaniemy ale sądząc po foto sporo pracy tu masz no chyba że idziesz w Rat ale nawet w tym stylu sporo rzeczy tu nie pasuje powodzenia i czekam na foto środka
Jak się postarasz to z niej coś ciekawego zrobisz
ps. Kolor klapki bezp. i klapki dolotu zmień na czarny a rozpore daj pod fele.
Aha i jak już zdecydowałeś się na m40 to dbaj o ten numerek bo coraz mniej ich na drogach w bdb stanie.