BMW E36 SEDAN:)
Jak dla mnie za kolorowo. Ten stożek też mi średnio pasuje do tego silnika. Pokaż fotki wnętrza
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Wydaje mi się że już gdzieś to auto widziałem na parkingu, wygląda okropnie...
1,6 i stożek... Moc nie do ogarnięcia
"abo grubo albo wcale" grubo to tu tylko naklejek widzę. Wybrałeś najgorszą możliwą drogę jaką można było obrać, zamiast zabrać się za stan techniczny i wizualny, lepiej oblepić auto naklejkami i sitckerami ehhh szkoda auta bo ten kolorek ma potencjał.
Licze na to że trochę się ogarniesz i poprawisz wizerunek auta bo szkoda bawarki.
1,6 i stożek... Moc nie do ogarnięcia
"abo grubo albo wcale" grubo to tu tylko naklejek widzę. Wybrałeś najgorszą możliwą drogę jaką można było obrać, zamiast zabrać się za stan techniczny i wizualny, lepiej oblepić auto naklejkami i sitckerami ehhh szkoda auta bo ten kolorek ma potencjał.
Licze na to że trochę się ogarniesz i poprawisz wizerunek auta bo szkoda bawarki.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Ty ja ostatnio sprzedawales czy kupiles niedawno? Bo bylem tym autem zainteresowany, ale ten tjunink skutecznie mnie do niego zniechecil, nawet pytalem gdzies na forum o to autko.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
autko ma niemal tyle kolorów co tęcza. masakra jakaś. zamiast iść do przodu- cofasz się......stickery out/ halo zółte wedlug mnie kicha. i to badziewie z maski też wywal
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Jak dla mnie zaczolbym od :
-usuniecia tego zwanego BRĄ
-tylnie lampy(najlepiej załóż ORI)
-usuniecie żółtych halogenów i długich
- stickery(nie jestem przeciw, a nawet za tym ! ale zrób to ze smakiem!)
-kolor rozpórki przypomina malowanie klatek schodowych za PRL w blokach... Pewnie mial to byc kolor z kawasaki ninja ale nie pykło ;/
- ranty w felgach wypoleruj napewno to pomoze feldze
-różowe wlepy sa meskie... Albo grubo albo wcale zamienilbym na ksiazke " sam naprawiam swoje E36"
Posłuchaj ludzi co mowia, albo nikt sie nie obejrzy za Twoja fura mowiac "patrz jaka sztuka"
mam nadzieje ze sie ogarniesz i fure tez...
-usuniecia tego zwanego BRĄ
-tylnie lampy(najlepiej załóż ORI)
-usuniecie żółtych halogenów i długich
- stickery(nie jestem przeciw, a nawet za tym ! ale zrób to ze smakiem!)
-kolor rozpórki przypomina malowanie klatek schodowych za PRL w blokach... Pewnie mial to byc kolor z kawasaki ninja ale nie pykło ;/
- ranty w felgach wypoleruj napewno to pomoze feldze
-różowe wlepy sa meskie... Albo grubo albo wcale zamienilbym na ksiazke " sam naprawiam swoje E36"
Posłuchaj ludzi co mowia, albo nikt sie nie obejrzy za Twoja fura mowiac "patrz jaka sztuka"
mam nadzieje ze sie ogarniesz i fure tez...
NO SPEED NO FUN
Mystic888, faktycznie niedawno pytałeś o te autko na SB o ile dobrze pamiętam i chyba jednak szkoda że go nie wziąłeś
Co do autka wywaliłbym wszystkie kolorowe żarówki diody dekle stikery lampy itp doprowadził do ori stanu i ogarnął blachę
W między czasie porządek pod maską co do środka boje się co tam zastaniemy ale sądząc po foto sporo pracy tu masz no chyba że idziesz w Rat ale nawet w tym stylu sporo rzeczy tu nie pasuje powodzenia i czekam na foto środka
Co do autka wywaliłbym wszystkie kolorowe żarówki diody dekle stikery lampy itp doprowadził do ori stanu i ogarnął blachę
W między czasie porządek pod maską co do środka boje się co tam zastaniemy ale sądząc po foto sporo pracy tu masz no chyba że idziesz w Rat ale nawet w tym stylu sporo rzeczy tu nie pasuje powodzenia i czekam na foto środka
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle