Dzidek
I satysfakcja ze własnymi ręcoma
No jest tak jak piszesz.. Jest to bezcenne uczucie bo wiesz co masz
Moloch
Kurcze jak mi się to twoje autko podoba, jeden z nielicznych sedanów które mi się naprawdę podobają
Raz jeszcze dzięki

Miło to słyszeć od osoby która posiada jedno z czołowych aut na forum
Kanar
Genialny masz ten kolor zacisków. Wygląda jak by to tak z taśmy zjechało. Ogólnie ładnie się prezentuje. Mijaliśmy się jakiś czas temu w Żorach to się przygapiłem
Kolor jest kwestią gustu, jak ktoś lubi czerwony to niebieski mu nie podejdzie
Fajnie ,że tobie się podoba bo zależało mi aby to nie trąciło wioską zbytnio i chyba się udało.
Szkoda Kanar ,że ja cię nie zauważyłem bo byśmy przystaneli i pogadali troszkę. Następnym razem trąb , machaj lub zajezdzaj drogę

Do następnego
A na dziś mam nudną relację z wymiany oleju o której bym nie pisał gdyby nie jeden fakt:
To jest filtr oleju przed wymianą:
Czyli zużyty, po 10000 km. Jak widać nie jest czarny a olej ma jeszcze przyjemny kolor. I dlatego o tym piszę bo wiele jest pytań jaki olej do m52. Olej na którym moje autko przejezdziło ostatnie 10 tyś to 5W-40 Total Quartz 9000 energy który posiada rekomendację BMW LL i LL98. Cena Totala jest konkurencyjna a jakość doskonała co wynika z moich doświadczeń + oryginalne bańki mają po 5l ! . Więc polecam !! Może komuś to pomoże.
Dlatego na następne 10 tys km wybrałem znowu Total Quartz 9000 ale tym razem bez dopisku Energy. Posiada on jeszcze nowsze rekomendacje BMW.
A na koniec aby nie być gołosłownym zdjęcie podswietlenia nóg. Wg mnie wyszło fajnie.
Pozdro

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..