[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Tą kontrolką tempomatu mnie rozłożyłeś! Żeś to wymyślił perfekcyjnie, no i też zrealizował
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Cieszę się ,że wam też się podoba! Już długo siedzę w temacie e36 i takie dodatki bardzo mnie jarają
Aby nie było tak różowo pokażę nad czym pracowałem ostatnie dwa dni a było przy tym roboty
Tak wyglądało po zdjęciu tapicerki i wyszlifowaniu:
No a tu już na aucie. Jestem gotów na krytykę ale wg mnie wyszło super
Poszukiwania już trwajądo bagażnika musi być fairing !
No ja ori nie mam na pokładzie ASC więć idealnie spasowało na kontrolkę.Kaper pisze:oryginalnie w tym miejscu jest kontrolka na ASC
Aby nie było tak różowo pokażę nad czym pracowałem ostatnie dwa dni a było przy tym roboty
Tak wyglądało po zdjęciu tapicerki i wyszlifowaniu:
No a tu już na aucie. Jestem gotów na krytykę ale wg mnie wyszło super
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Tradycyjnie dziękuje za aprobatę bo tym razem nie byłem pewny czy się wam spodoba
Dzisiaj udało się w końcu dopiąć ostatnią rzecz którą męczyłem ho ho.. Ale efekt końcowy mnie zadowala choć mogło być lepiej ale jak zwykle mozliwości warsztatowe ograniczają A mowa tym razem o komorze silnika i LPG. A więć krótko..
Było tak:
A aktualnie jest tak:
Wszystko własnymi łapami więć cieszy podwójnie
A na deser sprawiłem sobie i mojej rodzinie takiego oto garba ( z konieczności ) ale sam przed sobą przyznaję ,że teraz auto też wygląda rewela Miejsca brakowało a teraz jest go wystarczająco.. Na tym setupie autko będzie jeżdzić co najmniej 1,5 roku więc musi być fajnie.
Sami oceńcie:
Teraz już dobrze, śpi fajnie, nie ma kolek i ogólnie jest strasznie słodka he heGerman pisze: Ps. Jak dzidzia ?
Dzisiaj udało się w końcu dopiąć ostatnią rzecz którą męczyłem ho ho.. Ale efekt końcowy mnie zadowala choć mogło być lepiej ale jak zwykle mozliwości warsztatowe ograniczają A mowa tym razem o komorze silnika i LPG. A więć krótko..
Było tak:
A aktualnie jest tak:
Wszystko własnymi łapami więć cieszy podwójnie
A na deser sprawiłem sobie i mojej rodzinie takiego oto garba ( z konieczności ) ale sam przed sobą przyznaję ,że teraz auto też wygląda rewela Miejsca brakowało a teraz jest go wystarczająco.. Na tym setupie autko będzie jeżdzić co najmniej 1,5 roku więc musi być fajnie.
Sami oceńcie:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Majk pisze:nawet ten garb mi w nim nie przeszkadza
No naprawdę fajnie to wygląda Wiecie jak to jest. Jak długo siedzisz w temacie to zaczynają ci się podobać różne dziwne rzeczyDobra trumna nie jest zla piknie
Mero powiem tylko tyle: Bardzo chętnie. Będzie to wręcz zaszczyt Trochę będę sie wstydził postawić swoje auto obok takiego ideału jak twój ale powiedz tylko kiedy i gdzie a będęM E R O pisze:Musimy sie kiedzys zgadac na jakies fotki bo brakuje jej porządnej sesji milordzie
No żona mnie odbierała z jobu Szczepciu robisz na Zofii też?szczepciu pisze: w czwartek między 13 a 14 miałem okazje zobaczyć twoje wozidło przy KWK ZOFIÓWKA ciekawa opcja z tą trumna, wyróżnia sie
Aby nie było nudno parę foto z trumną Niestety z braku czasu nic się nie robiło ale przynajmniej udało się przyjechać w sobotę na spot do Rybnika. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam..
[/UR
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/14/00on.jpg/]
Ostatnio zmieniony 2013-11-02, 09:49 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja chyba oddam swoje na żyletki...Majk pisze:Zawstydziłem się Chowam moje auto i się nie pokazuję to jest piękne
Mimo sedana bardzo mi się podoba, trumna też ładnie siedzi. 316i musi być na tej klapie?
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE