szczepciu pisze:ano robie, dziwne że dopiero pierwszy raz widziałem twojego sedanika na kopalnii

Ps. fajnie wygląda twoja żonka za kółkiem

Nie pojawiam się tam czarną bo się o nią martwię
A co do żony to też lubię patrzeć jak prowadzi bo jej pasuje w tym aucie
Natknąłem się dziś na twojego sedanika obszedłem dookoła i powiem bardzo fajna sztuka z tą trumna wygląda elegancko przyciąga wzrok niech ci służy
Haha ja też obejrzałem twoje e46 dokładnie i oniemiałem. Piękna jest!
Mystic888 pisze:Auto robi bardzo dobre wrazenie. Moge nawet powiedziec ze mi sie podoba. Szkoda, ze nie mielismy czasu troche pogadac.
PS. Przepros dzieciaka, ze go tak wystraszylem z tym misiek
Dzięki Mystic. No właśnie na spocie było dla mnie tyle nowych mordek ,że nie ogarniałem. To samo miałem z Mero. Ale jeszcze się spotkamy na bank

A co do juniora nie chowa w sercu do ciebie urazy ha ha ha
M E R O pisze:Sedan obmacany . Pomysl moze o konserwie nadkoli na zime , no i stylingi musowo do renowacji na nastepny sezon

. PS: przymierz te tyly na przod , jestem ciekaw jak to siadzie
Mero tobie też sorry ,że tak mało pogadaliśmy ale było mi bardzo miło ciebię poznać. Myślę ,że jak nadarzy się jakaś okazja to na spokojnie jeszcze kiedyś poklachamy..
Co do nadkoli to są zrobione ale przed zimą jeszcze poprawię chyba ,że masz jakąś konkretną uwagę ?A jeśli mowa o s32 to jest tak jak pisałem ,że moje autko to ma jeszcze masę takich szczegółów do ogarnięcia.. niestety. Sam nie wiem co z tymi s32 zrobić. Mam parę pomysłów ze zmianą na coś innego włącznie ale to się przez zimę okaże. A z tym 9j na przód to przyznam ,że mnie zaintrygowałeś i przy okazji to przymierzę..
Wiele się przez ten miesiąc nie działo ale dam foto bo to zapowiedz kolejnej zmiany w stronę ogarniania detali. Narazie odnowiłem gałę. Dostała nowy ''lakier'' i skórkę. W przyszłym miesiącu jak będzie czas to ogarnę pod tym kątem też kierę bo jest już w opłakanym stanie. Z detali to wpadła ori krańcówka pod maskę
i aluminiowy adapter pod puszki i kubki do cupholdera. Prócz tego czyszczenie komory silnika i parę dupereli..
A tu gała:
Tak to wygląda w srodku:
I na koniec zdjęcie ze spotu w Gliwicach.. trójka trójek z naszych stron
Pozdro

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..