Kaper pisze:Kratka w zderzaku to jest to czego jej tak naprawdę brakowało.. Bardzo dobry ruch z twojej strony (czekałem na to)
Wiem Kaperku - szczeble już długo leżały i wkońcu się doczekały
Kaper pisze:
Ps: wywalaj już te ringi - koniec wygłupów

No póki co zostają - wkońcu się kiedyś spotkamy i zobaczysz na żywo i wtedy może ci podejdą ? Hmmm ?
KOWAL pisze:Co do tych ringów mam mieszane uczucia

He he ja jestem wyznawcą Romania Style
Witam kochani
Dziś szybka relacja z ostatnich zakupów i planów. Więć tak:
Na dniach s32 pójdą do subtelnego polerowania i dostaną nowe opony, na przód 205/40 zr18 Bridgestone Potenza:
Na tył to raczej budrzetówki ( mój negatyw i tak je szybko zniszczy ) czyli Hankook Ventus v12 i tu dla mnie nowość bo 225/40 zr18. Zawsze chciałem mieć z tyłu trochę więcej opony, myślę ,że wejdzie a jak nie to obetnę rant ochronny
Na deser mam do wymiany znów !!! taśmę kierownicy, ale tym razem wszystkie ścieżki przemierzyłem przed założeniem i są sprawne
Choć nie jestem MankiemCSL lubię przywiazywać uwagę do szczegółów i dla poprawy humoru wyremontowałem sobie kluczyk
I na deser coś co było dla mnie jak Yeti. Słyszałem ,że istnieje ale nigdy nie widziałem (myśle o sedanie ). Mowa tu o ori szarej tapicerce w skórze do e36. Widywałem na allegro fotele i czasem kanapy ale zawsze pochodziły od coupe lub cabrio. I po dwóch latach oczekiwania pojawiła się na allegro oto taka kanapa ( z wersji individual) która kolorem idealnie współgra teraz z fotelami

Plus dostałem do tego zagłowki
Aby nie było idealnie kanapa była w kiepskim stanie, na zdjęciu już po własnoręcznej regeneracji skóry. Teraz wygląda naprawdę dobrze

Jak widać na foto ma jeszcze jedną wadę, podłokietnik nie posiada cupholdera ale ja już taki mam a resztą zajmie się tapicer
Teraz wnętrze wygląda tak:
Teraz zastanawiam się nad roletkami na tylne szyby, poszukuję czegoś co idealnie zakryję tylną szybę (ponoć roleta od audi a6 ma pasować ). Jak założę roletki to wtedy spadnie folia z szyb i będzie malina
P.S. jeśli ktoś jest zainteresowany to posiadam teraz na sprzedaż tylną kanapę z białej skóry z cupholderem i zagłowkami w super stanie.
Pozdro

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..