[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

[center]Witajcie :bmw: Dzisiaj korzystając z okazji chcę wszystkim odwiedzającym mój temat życzyć
Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Lanego Poniedziałku :wink: :bmw:

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spotach, zlotach i na ulicach :bmw: [/center]
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

Dzięki Kuba, Tobie również chciałem życzyć Wesołych Świąt :mrgreen:
Obrazek
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

Wesołych świąt chłopaczki i dziołszki :mrgreen:
AMI E46
Zaawansowany forumowicz

Post autor: AMI E46 »

Kubuś twoja sedanita jest perfekcyjna jak wspawasz te końcówki to bedzie miodzio tak trzymaj , nic nie zmieniaj,tylko dbaj o to cacuszko :bmw: za parę lat to będzie nie zły rarytas.

WZAJEMNIE wesołych i mokrego :) do następnego :kolebka:
whucrew
Maniak forumowy

No cześć czołem ludziska ! :bmw:

Dawno tu nic nie dodałem więć pochwalę się tym co w mękach udało się w Beacie zrobić, więc tak:

Uzupełniłem parę braków:

Obrazek

oraz to, bo połamałem :roll: :

Obrazek

Jakiś czas temu wymieniłem wkońcu olej w dyfrze. Od miesiąca leżały także i czekały na wymianę drzwi tylne, udało się kupić w kolor, wczoraj je z Michałem wymieniłem, tu zdjęcie starych ( jak widać żyd jak ta lala ):

Obrazek

Ogólnie autko wczoraj wyglądało tak ,co miało na celu dalszą walkę z korozją oraz coś jeszcze ale to sami zauważycie co :wink:

Obrazek
Obrazek

Końcem końców autko wyglada na dzień dzisiejszy tak z przodu:

Obrazek
Obrazek

A tak z tyłu:

Obrazek
Obrazek

:mrgreen: Cieszę się bo z zewnątrz to już powoli koniec zmian, teraz zostały do zrobienia już tylko felgi.. ale to mam nadzieje też już wkrótce bo idą do mnie nowe opony na przód plus na tył też jakieś już kombinuje.. Mam nadziej ,że przed zlotem bts-u ogarnę też drzwi kierowcy i gnijący grill. No ale to się okaże :wink:

Zdrówko ludziska :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Kratka w zderzaku to jest to czego jej tak naprawdę brakowało.. Bardzo dobry ruch z twojej strony (czekałem na to) :bmw:

Ps: wywalaj już te ringi - koniec wygłupów :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Konkretna robota, szczeble idealnie tutaj pasują.

Co do tych ringów mam mieszane uczucia :neutral:

Pozdrawiam :mrgreen:
Obrazek
whucrew
Maniak forumowy

Kaper pisze:Kratka w zderzaku to jest to czego jej tak naprawdę brakowało.. Bardzo dobry ruch z twojej strony (czekałem na to)
Wiem Kaperku - szczeble już długo leżały i wkońcu się doczekały
Kaper pisze: Ps: wywalaj już te ringi - koniec wygłupów :lol:
No póki co zostają - wkońcu się kiedyś spotkamy i zobaczysz na żywo i wtedy może ci podejdą ? Hmmm ? :wink:
KOWAL pisze:Co do tych ringów mam mieszane uczucia :neutral:
He he ja jestem wyznawcą Romania Style :wink:

Witam kochani :razz:

Dziś szybka relacja z ostatnich zakupów i planów. Więć tak:

Na dniach s32 pójdą do subtelnego polerowania i dostaną nowe opony, na przód 205/40 zr18 Bridgestone Potenza:

Obrazek

Na tył to raczej budrzetówki ( mój negatyw i tak je szybko zniszczy ) czyli Hankook Ventus v12 i tu dla mnie nowość bo 225/40 zr18. Zawsze chciałem mieć z tyłu trochę więcej opony, myślę ,że wejdzie a jak nie to obetnę rant ochronny :bmw:

Obrazek

Na deser mam do wymiany znów !!! taśmę kierownicy, ale tym razem wszystkie ścieżki przemierzyłem przed założeniem i są sprawne :br:

Obrazek

Choć nie jestem MankiemCSL lubię przywiazywać uwagę do szczegółów i dla poprawy humoru wyremontowałem sobie kluczyk :wink:

Obrazek

I na deser coś co było dla mnie jak Yeti. Słyszałem ,że istnieje ale nigdy nie widziałem (myśle o sedanie ). Mowa tu o ori szarej tapicerce w skórze do e36. Widywałem na allegro fotele i czasem kanapy ale zawsze pochodziły od coupe lub cabrio. I po dwóch latach oczekiwania pojawiła się na allegro oto taka kanapa ( z wersji individual) która kolorem idealnie współgra teraz z fotelami :br: :br: Plus dostałem do tego zagłowki :br: :br:

Obrazek

Aby nie było idealnie kanapa była w kiepskim stanie, na zdjęciu już po własnoręcznej regeneracji skóry. Teraz wygląda naprawdę dobrze :bmw: Jak widać na foto ma jeszcze jedną wadę, podłokietnik nie posiada cupholdera ale ja już taki mam a resztą zajmie się tapicer :wink:

Teraz wnętrze wygląda tak:

Obrazek
Obrazek

Teraz zastanawiam się nad roletkami na tylne szyby, poszukuję czegoś co idealnie zakryję tylną szybę (ponoć roleta od audi a6 ma pasować ). Jak założę roletki to wtedy spadnie folia z szyb i będzie malina :mrgreen:

P.S. jeśli ktoś jest zainteresowany to posiadam teraz na sprzedaż tylną kanapę z białej skóry z cupholderem i zagłowkami w super stanie.

Pozdro :bmw:
Awatar użytkownika
Przemo
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Przemo »

Ale ją rozpieszczasz ;) wnętrze super się zgrywa :br:

oponki i koła.... miażdżą :sex:
Zapraszam do mojej Galerii

http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761

Bawarskie Zakłady Motorowe ;)
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

oj Kubo co tu dużo mówić... konkret robota.

no i cieszę się razem z Tobą, że wkońcu dorwałeś tę kanapę, teraz jest :br:
Obrazek
Awatar użytkownika
Łukasz222
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Łukasz222 »

Ładnie wyglada ten srodek :wink:
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

dbasz o detale!! Podoba mi sie to :wink: działaj dalej WhuCrew bo jest tego warta :bmw:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Te Hankooki to nie sa wcale budzetowki. Bardzo fajne opony w dobrej kasie.
Auto na duzy plus.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

super dbasz o sedanika :) ile masz negatywu z tyłu ?
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
pierre27
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pierre27 »

No powiem tak ze w mojej byłej e36 miałem komplet szarej skóry ale tylna kanapa byla bez podłokietnika no i musiałem sobie zrobić renowacje
ODPOWIEDZ