[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
[center]Witajcie Dzisiaj korzystając z okazji chcę wszystkim odwiedzającym mój temat życzyć
Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Lanego Poniedziałku
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spotach, zlotach i na ulicach [/center]
Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Lanego Poniedziałku
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spotach, zlotach i na ulicach [/center]
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No cześć czołem ludziska !
Dawno tu nic nie dodałem więć pochwalę się tym co w mękach udało się w Beacie zrobić, więc tak:
Uzupełniłem parę braków:
oraz to, bo połamałem :
Jakiś czas temu wymieniłem wkońcu olej w dyfrze. Od miesiąca leżały także i czekały na wymianę drzwi tylne, udało się kupić w kolor, wczoraj je z Michałem wymieniłem, tu zdjęcie starych ( jak widać żyd jak ta lala ):
Ogólnie autko wczoraj wyglądało tak ,co miało na celu dalszą walkę z korozją oraz coś jeszcze ale to sami zauważycie co
Końcem końców autko wyglada na dzień dzisiejszy tak z przodu:
A tak z tyłu:
Cieszę się bo z zewnątrz to już powoli koniec zmian, teraz zostały do zrobienia już tylko felgi.. ale to mam nadzieje też już wkrótce bo idą do mnie nowe opony na przód plus na tył też jakieś już kombinuje.. Mam nadziej ,że przed zlotem bts-u ogarnę też drzwi kierowcy i gnijący grill. No ale to się okaże
Zdrówko ludziska
Dawno tu nic nie dodałem więć pochwalę się tym co w mękach udało się w Beacie zrobić, więc tak:
Uzupełniłem parę braków:
oraz to, bo połamałem :
Jakiś czas temu wymieniłem wkońcu olej w dyfrze. Od miesiąca leżały także i czekały na wymianę drzwi tylne, udało się kupić w kolor, wczoraj je z Michałem wymieniłem, tu zdjęcie starych ( jak widać żyd jak ta lala ):
Ogólnie autko wczoraj wyglądało tak ,co miało na celu dalszą walkę z korozją oraz coś jeszcze ale to sami zauważycie co
Końcem końców autko wyglada na dzień dzisiejszy tak z przodu:
A tak z tyłu:
Cieszę się bo z zewnątrz to już powoli koniec zmian, teraz zostały do zrobienia już tylko felgi.. ale to mam nadzieje też już wkrótce bo idą do mnie nowe opony na przód plus na tył też jakieś już kombinuje.. Mam nadziej ,że przed zlotem bts-u ogarnę też drzwi kierowcy i gnijący grill. No ale to się okaże
Zdrówko ludziska
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wiem Kaperku - szczeble już długo leżały i wkońcu się doczekałyKaper pisze:Kratka w zderzaku to jest to czego jej tak naprawdę brakowało.. Bardzo dobry ruch z twojej strony (czekałem na to)
No póki co zostają - wkońcu się kiedyś spotkamy i zobaczysz na żywo i wtedy może ci podejdą ? Hmmm ?Kaper pisze: Ps: wywalaj już te ringi - koniec wygłupów
He he ja jestem wyznawcą Romania StyleKOWAL pisze:Co do tych ringów mam mieszane uczucia
Witam kochani
Dziś szybka relacja z ostatnich zakupów i planów. Więć tak:
Na dniach s32 pójdą do subtelnego polerowania i dostaną nowe opony, na przód 205/40 zr18 Bridgestone Potenza:
Na tył to raczej budrzetówki ( mój negatyw i tak je szybko zniszczy ) czyli Hankook Ventus v12 i tu dla mnie nowość bo 225/40 zr18. Zawsze chciałem mieć z tyłu trochę więcej opony, myślę ,że wejdzie a jak nie to obetnę rant ochronny
Na deser mam do wymiany znów !!! taśmę kierownicy, ale tym razem wszystkie ścieżki przemierzyłem przed założeniem i są sprawne
Choć nie jestem MankiemCSL lubię przywiazywać uwagę do szczegółów i dla poprawy humoru wyremontowałem sobie kluczyk
I na deser coś co było dla mnie jak Yeti. Słyszałem ,że istnieje ale nigdy nie widziałem (myśle o sedanie ). Mowa tu o ori szarej tapicerce w skórze do e36. Widywałem na allegro fotele i czasem kanapy ale zawsze pochodziły od coupe lub cabrio. I po dwóch latach oczekiwania pojawiła się na allegro oto taka kanapa ( z wersji individual) która kolorem idealnie współgra teraz z fotelami Plus dostałem do tego zagłowki
Aby nie było idealnie kanapa była w kiepskim stanie, na zdjęciu już po własnoręcznej regeneracji skóry. Teraz wygląda naprawdę dobrze Jak widać na foto ma jeszcze jedną wadę, podłokietnik nie posiada cupholdera ale ja już taki mam a resztą zajmie się tapicer
Teraz wnętrze wygląda tak:
Teraz zastanawiam się nad roletkami na tylne szyby, poszukuję czegoś co idealnie zakryję tylną szybę (ponoć roleta od audi a6 ma pasować ). Jak założę roletki to wtedy spadnie folia z szyb i będzie malina
P.S. jeśli ktoś jest zainteresowany to posiadam teraz na sprzedaż tylną kanapę z białej skóry z cupholderem i zagłowkami w super stanie.
Pozdro
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Ale ją rozpieszczasz wnętrze super się zgrywa
oponki i koła.... miażdżą
oponki i koła.... miażdżą
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe