Kukit pisze:Kurcze najgorzej jak może być Trzask te haki powinni tego zakazać.Każdy z nas wie ile serca i czasu trzeba wsadzić w mody.Oby każdy z nas miał jak najmniej takich przygód.Spokojnie wszystko to kwestia czasu i znów będzie cieszyć oko powodz
Dzieki i podzielam twoje zdanie ! W normalnych krajach jest to zakazane..
Ale tak jak piszesz to kwestia czasu i czas ten postanowiłem wykorzystać nie tylko na odbudowe ale i jakieś drobne zmiany. Wszystko dzieje się powoli i bez pospiechu wiec z dnia na dzień będę dodawał jakieś szczegóły z reanimacji czarnej
Trochę juz zrobiłem wiec tak:
Korzystajac z okazji ,że wszystko jest teraz łatwiej dostępne..
.. postanowiłem zrobić różne wymiany i wyleczyć pare bolączek i tak:
Wpadł nowy termostat:
Nowy seperator oleju (meyle) :
Pompa wspomagania i zbiornik wyrównawczy dostały nowe wszystkie o-ringi:
I schowałem wkońcu instalacje LPG pod kolektor (jeśli wszystko bedzie działać jak należy to jest to już wersja ostateczna ):
Wnętrze też się doczekało. Listwa schowka, osłona tunelu , gałka zmiany biegów oraz przyciski multifunkcji ( obecnie będą pełne czyli 10-cio przyciskowe ) poszły do lakierowania w kolor nadwozia i wygladają teraz ( sorry za zdjęcia ale obecnie nie mam czasu na bawienie się w fotografie ) B! A ! J ! E ! C ! Z ! N ! I ! E !
Wpadło też nowe radio (ori

) ale o tym pózniej
Z rodzaju " małe ale cieszy bardzo " wpadła ori kontrolka alarmu ( już podpięta

)
Wszystkie graty do odbudowy już ( na zdjęciach nie ma wszystkiego ) praktycznie są. Problem mam z chłodnicą klimatyzacji ponieważ sprzedawca na allegro przysłał mi inna niż zamawiałem ( nie pasujacą ) i kontakt się z nim urwał
Ale nim zacznę składać wszystko czeka mnie jeszcze wymiana mocowania stabilizatora ( ogledziny wykazały ,że jest już skorodowany ) , wiec czeka mnie ciencie, szlifowanie i spawanie
No na dziś tyle

Jak coś szarpnę do przodu to się pochwale. Wielkie Pozdro Ludziska

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..