DziękiDzidek pisze:Uuu nie fajnie
Powodzenia w odbudowie.
[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Kurcze najgorzej jak może być Trzask te haki powinni tego zakazać.Każdy z nas wie ile serca i czasu trzeba wsadzić w mody.Oby każdy z nas miał jak najmniej takich przygód.Spokojnie wszystko to kwestia czasu i znów będzie cieszyć oko powodzenia.
Ostatnio zmieniony 2014-11-14, 07:24 przez Kukit, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzieki i podzielam twoje zdanie ! W normalnych krajach jest to zakazane..Kukit pisze:Kurcze najgorzej jak może być Trzask te haki powinni tego zakazać.Każdy z nas wie ile serca i czasu trzeba wsadzić w mody.Oby każdy z nas miał jak najmniej takich przygód.Spokojnie wszystko to kwestia czasu i znów będzie cieszyć oko powodz
Ale tak jak piszesz to kwestia czasu i czas ten postanowiłem wykorzystać nie tylko na odbudowe ale i jakieś drobne zmiany. Wszystko dzieje się powoli i bez pospiechu wiec z dnia na dzień będę dodawał jakieś szczegóły z reanimacji czarnej
Trochę juz zrobiłem wiec tak:
Korzystajac z okazji ,że wszystko jest teraz łatwiej dostępne..
.. postanowiłem zrobić różne wymiany i wyleczyć pare bolączek i tak:
Wpadł nowy termostat:
Nowy seperator oleju (meyle) :
Pompa wspomagania i zbiornik wyrównawczy dostały nowe wszystkie o-ringi:
I schowałem wkońcu instalacje LPG pod kolektor (jeśli wszystko bedzie działać jak należy to jest to już wersja ostateczna ):
Wnętrze też się doczekało. Listwa schowka, osłona tunelu , gałka zmiany biegów oraz przyciski multifunkcji ( obecnie będą pełne czyli 10-cio przyciskowe ) poszły do lakierowania w kolor nadwozia i wygladają teraz ( sorry za zdjęcia ale obecnie nie mam czasu na bawienie się w fotografie ) B! A ! J ! E ! C ! Z ! N ! I ! E !
Wpadło też nowe radio (ori ) ale o tym pózniej
Z rodzaju " małe ale cieszy bardzo " wpadła ori kontrolka alarmu ( już podpięta )
Wszystkie graty do odbudowy już ( na zdjęciach nie ma wszystkiego ) praktycznie są. Problem mam z chłodnicą klimatyzacji ponieważ sprzedawca na allegro przysłał mi inna niż zamawiałem ( nie pasujacą ) i kontakt się z nim urwał
Ale nim zacznę składać wszystko czeka mnie jeszcze wymiana mocowania stabilizatora ( ogledziny wykazały ,że jest już skorodowany ) , wiec czeka mnie ciencie, szlifowanie i spawanie
No na dziś tyle Jak coś szarpnę do przodu to się pochwale. Wielkie Pozdro Ludziska
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Pięknie widzę nie próżnujesz w sumie jak każdy w te krótkie zimowe wieczory .Krok po kroku i będzie tak jak trzeba a i przy okazji się coś po drodze wymieni.Wiadomo podobno Rzymu nie zbudowali w jeden dzień tak więc sprawą oczywistą jest iż projekty forumowiczów trwają latami co spowodowane jest jak wiadomo kasą i odpowiednim placem do modów.Mam nadzieje że kiedyś na jakimś zlocie wszyscy się spotkamy i każdy z nas będzie mógł oglądać wręcz namacalnie wszystkie projekty naszych krążowników ze śmigłem .Pozdrawiam i życzę udanych modów bez komplikacji
PS:Marko dobrze pisze zastanów się nad tym przodem po lifcie ja sam mam przed liftem i mnie kuje w oko więc w końcu przyjdzie czas by go wywalić tak więc ty po drodze możesz to wykonać .
PS:Marko dobrze pisze zastanów się nad tym przodem po lifcie ja sam mam przed liftem i mnie kuje w oko więc w końcu przyjdzie czas by go wywalić tak więc ty po drodze możesz to wykonać .
Ostatnio zmieniony 2014-11-21, 01:22 przez Kukit, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam mam przed lifta ,a w piwnicy mam grill polift pod spryskiwacze ,i nie wiem czy zmieniać ,czy go sprzedać ,zawsze chciałem polifta ,ale jak patrze na mój przód to mi szkoda tego przodu zmieniaćKukit pisze: zastanów się nad tym przodem po lifcie ja sam mam przed liftem i mnie kuje w oko więc w końcu przyjdzie czas by go wywalić tak więc ty po drodze możesz to wykonać
przedlift ma coś w sobie
marko0424 pisze:poliftowym przodem jest dużo lepszy odswieży Ci autko .
Kukit pisze:PS:Marko dobrze pisze
No mam chłopaki ten sam dylemat co Głodek Mi chyba bardziej leży przedlift. Drażniło by mnie też to ,że kierunki mam przedliftowe a ja nie lubię takich sprzeczności bo od razu widać ,że auto było biteGłodek pisze:,zawsze chciałem polifta ,ale jak patrze na mój przód to mi szkoda tego przodu zmieniać
przedlift ma coś w sobie
I to jest teraz najważniejszeFlar pisze:Ta uważam ze jak rozbiera sie auto, to zrobic wszystko co po drodze
zajebiście podchodzisz do tematu !
Alexof pisze:Świetny sedan i świetne podejście do auta!
Mam na kim się wzorowaćbombel pisze:profi robota i dużo serca włożonego w auto szacun kolego
No i dodam tylko ,że dziś czeka mnie dużo składania a jak pójdzie dobrze to zaleję auto płynami i odpale
P.S Wieci może Panowie ile wchodzi ATF - u do wspomagania ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..