[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Grzesio na 3er od Hubiego.. chętnie bym załatwił, będę miał na to okoGłodek pisze:gdzie dorwałeś osłonę komputera
No niby tak ale każdy by musiał być pewny ,że to ta jedynaSlawko pisze:Kuba gratuluje, wszyscy tak powinni podchodzić do swoich samochodów
Bardzo dziękuje i cieszy ,że się podoba Mi też było miło poznać Ogólnie pozdro dla wszystkich nowo poznanych mordek na spocie pod AuchanAdi pisze:Swietny samochód , duzo modów, duzo smaczków Pozytywny wlasciciel z mega zajawka . Milo bylo poznac szerokosci
Hej! Choć wydaje się ,że temat trochę przymarzł ale tak nie jest. Po prostu nie miałem czasu aby się tym podzielić..
Więc tak:
Ponieważ zbliża się zima to wpadły sprawne grzane spryski:
Jak sobie obiecałem , zmieniłem nalepkę na ''piórniku'' na znacznie lepszą:
Kompletowania zestawu audio i rarytasów ciąg dalszy czyli przycisk hi-fi
Taki przycisk potrzebuje także odpowiedniej oprawy:
Brakuje w tej półeczce wykładzinki ale to już zamówione w ASO
Przycisk HIV sobie już swieci a na resztę musi jeszcze poczekać.
Ostatnio nie mogłem ulec pokusie i dokompletowałem ramki chrom do reszty pakietu.. na początku miałem mieszane uczucia ale teraz stwierdzam ,że mi się podoba.. i postanowiłem poszukać jeszcze dwóch dość unikatowych elementów chrom line i.. brakuje mi już tylko jednego ale o tym dopiero jak będzie komplet
Realizacji doczekał się także przedni stabilizator 26mm.
Oczywiście wszystko na nowych gumach i łącznikach. Wybór ponownie padł na produkty meyle z lini HD.
Ponieważ jest to dobra okazja aby jednocześnie zrobić dwie rzeczy na raz więc wpadł odmalowany x-brace:
Oczywiście X zamontowany tak jak fabryka przykazała na oryginalnych nitonakrętkach i śrubach:
A tu już wszystko na autku:
No i powiem Wam, że efekt mnie zadowolił. Ogólnie auto prowadzi się teraz już jak gokart !!! Prowadzenie po zakrętach jest niesamowite! Pomału jak w motorsporcie.. ale są też wady: Auto wyczuwa każdą wzdłużną nierówność i choć wcześniej już było trzeba mocno trzymać kierownicę to teraz już nie ma żartów. Kolejna wada to taka ,że przyjemność z prowadzenia występuje tylko podczas szybkiej jazdy i na relatywnie równej nawierzchni bo na wertepach to jest po prostu męczarnia ! No i ostatnia ''wada'' widoczna jest na zdjęciu poniżej:
X jest już naprawdę blisko ziemi:
I na deser kompletowanie czarnej podsufitki która idzie mi trochę jak po grudzie ale mimo to kolejny krok do przodu czyli podbitka płyty szyberdachu już jest czarna jak Pan Bóg przykazał (ori)
jutro mają przyjechać jeszcze lampki z przyciskiem więc będę miał na sell jedną sztukę jakby ktoś chciał
Na dziś tyle ! Koniec nadawania
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ja też byłem przeciwny ale na żywo wygląda to naprawdę dobrze.. Powiem tak.. chrom pakiet na zwykłym tunelu jest dla mnie bee ale na nie zwykłym typu drewno czy tak jak u mnie lakier wygląda dobrze.. A poza tym nakręciłem się na kompletowanie chrom line i mam coś jeszcze do tegoPRIMO pisze:ale te chromy wokół przycisków szyb mówie NIE !!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
MI Limousine - czyli Motosport International Limousine Limousine należy tu podkreślić
To nie błądzenie tylko próba zrobienia czegoś choć trochę innego od reszty z zachowaniem smaku i stylu
To nie błądzenie tylko próba zrobienia czegoś choć trochę innego od reszty z zachowaniem smaku i stylu
Seba też miał chrom pakiet z początku i raziło w oczy niesamowicie. Zobaczymy jak u Ciebie siadzie.
Pozdro!
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
tutaj też razi ten chrom. Nic nie pisałem ale skoro już się rozwinęła kwestia to wyrażę swoje zdanie:
W rekinach (e21,23,24,28 i starszych) nawet w E32/ E34 również - dlaczego ? min dlatego, że było mnóstwo dodatkowych pierdółek chromowanych jak zderzaki, przy listwach na drzwiach, wokół lamp przednich, uszczelka przedniej szyby czy nawet lusterka albo klamki. I wtedy samochód trzymał klimat. Buda E36 jest taka jak by zbyt nowoczesna i już producenci odchodzili od tych chromów
W rekinach (e21,23,24,28 i starszych) nawet w E32/ E34 również - dlaczego ? min dlatego, że było mnóstwo dodatkowych pierdółek chromowanych jak zderzaki, przy listwach na drzwiach, wokół lamp przednich, uszczelka przedniej szyby czy nawet lusterka albo klamki. I wtedy samochód trzymał klimat. Buda E36 jest taka jak by zbyt nowoczesna i już producenci odchodzili od tych chromów
Hej kochani! No wiem ,że chrom wzbudza kontrowersje.. Wiecie, że z liczę się z Waszym zdaniem i je szanuję.. ale bierzcie też moje zdanie pod uwagę.. Uwierzcie na żywo jest fajnie, ciekawie i ma to swój smak.. Aby Was dobić pokażę co mam jeszcze z chrom pakietu
Mam tylko jedną i poluję aktualnie na drugą. Jak ją zdobędę to dopiero zainstaluje je na pokładzie.. Dla mnie ta popielniczka jest przepiękna.. A tak z ciekawostek to wiecie ,że były dwie wersje popielniczek w chromie? Jedna taka jak moja a drugi rodzaj (już totalnie unikatowy) był w pełnym chromie! Co ciekawe jest taka na allegro:
http://allegro.pl/bmw-e36-popielniczka- ... 79359.html
Ale nawet jak dla mnie to tego chromu było by zbyt wiele ale trzeba przyznać ,że cena jest wyjątkowo atrakcyjna w porównaniu do takowej dostępnej w ASO
Tym razem znów przydatny okazał się Huber z 3er.. Co do wtyczki i samego przycisku powiem tak... Choć przycisk sam w sobie na rynku wtórnym jest unikatowy to jest wciaż dostępny w ASO za 230 zł. Długo mnie kusiło aby kupić nowy ale dobrze ,że tego nie zrobiłem bo nie jest wart połowy tej ceny Przyciski grzania foteli są bardziej skomplikowane i lepiej wykonane niż ten hi fi.. Co do wtyczki to też nie warto się rzucać na oryginał bo szybko dopasowałem wtyczkę z typowych BMW a po drugie filozofii przy podłączeniu wielkiej nie będzie ponieważ przycisk ten ma tylko 4 piny! Z czego dwa to podświetlenie i masa... Lepiej jest wydać kasę na przycisk jeszcze bardziej unikatowy jakim jest knefel PDC - który nowiutki już do mnie jedzie
A teraz może o tym co się udało zdobyć jeszcze czyli lampki z pakietu oświetlenia:
Od tapicera wrócił nareszcie podłokietnik tylnej kanapy z cup holderem:
Ostatnio w czarnej coś postanowiło postukiwać więc:
Wahacz jest już na miejscu i na wymianę czekają jeszcze drażki z gałkami i jak będzie taka konieczność to wpadnie także przekładnia z e46.
No z nowości to tyle a na deser parę fotosików. Pozdrawiam
i takie jedno fajne z korowodu dla kolegi Czenga:
Mam tylko jedną i poluję aktualnie na drugą. Jak ją zdobędę to dopiero zainstaluje je na pokładzie.. Dla mnie ta popielniczka jest przepiękna.. A tak z ciekawostek to wiecie ,że były dwie wersje popielniczek w chromie? Jedna taka jak moja a drugi rodzaj (już totalnie unikatowy) był w pełnym chromie! Co ciekawe jest taka na allegro:
http://allegro.pl/bmw-e36-popielniczka- ... 79359.html
Ale nawet jak dla mnie to tego chromu było by zbyt wiele ale trzeba przyznać ,że cena jest wyjątkowo atrakcyjna w porównaniu do takowej dostępnej w ASO
Głodek pisze:Kuba od kogo wyrwałeś przycisk HI-FI, dostałeś razem z wtyczka
Tym razem znów przydatny okazał się Huber z 3er.. Co do wtyczki i samego przycisku powiem tak... Choć przycisk sam w sobie na rynku wtórnym jest unikatowy to jest wciaż dostępny w ASO za 230 zł. Długo mnie kusiło aby kupić nowy ale dobrze ,że tego nie zrobiłem bo nie jest wart połowy tej ceny Przyciski grzania foteli są bardziej skomplikowane i lepiej wykonane niż ten hi fi.. Co do wtyczki to też nie warto się rzucać na oryginał bo szybko dopasowałem wtyczkę z typowych BMW a po drugie filozofii przy podłączeniu wielkiej nie będzie ponieważ przycisk ten ma tylko 4 piny! Z czego dwa to podświetlenie i masa... Lepiej jest wydać kasę na przycisk jeszcze bardziej unikatowy jakim jest knefel PDC - który nowiutki już do mnie jedzie
A teraz może o tym co się udało zdobyć jeszcze czyli lampki z pakietu oświetlenia:
Od tapicera wrócił nareszcie podłokietnik tylnej kanapy z cup holderem:
Ostatnio w czarnej coś postanowiło postukiwać więc:
Wahacz jest już na miejscu i na wymianę czekają jeszcze drażki z gałkami i jak będzie taka konieczność to wpadnie także przekładnia z e46.
No z nowości to tyle a na deser parę fotosików. Pozdrawiam
i takie jedno fajne z korowodu dla kolegi Czenga: