Witam wszystkich! Jakis czas temu zostałem nowym właścicielem tej pięknej bawarki. Ilość prac i inwestycji ktorych dokonal Bartek jest ogromna. Chlopak ma zapał i pojecie o tym co robi, mam nadzieje że to jeszcze nie koniec jego przygody z BMW i bedzie można go spotkac na zlotach z nowym projektem. Przypadkiem znajomy pokazał mi tem temat który jest kawałkiem historii tej BM'ki , po konsultacji z Ewenementem (poprzednim właścicielem) postanowiłem ,że bede kontynuował te historie. Nie mogę obiecać ,że będzie to tak owocne jak inwestycje i prace Bartka ale zobaczymy jak sie to wszystko ułoży. Na ten moment autko jest idealne , wiele osób powiedziało ze jest zrobione z głową i nie przesadzone. Ktoś pisał ze za wysoko siedzi , to od razu mówię że są nikłe szanse na to że pojdzie niżej ponieważ nie lubie zbytnio gleby ,a dla mnie jest w sam raz. W najblizszym czasie w planach jest :
#SWAP na m50b25 vanos - silnik po ogolnym remoncie i osprzęt juz jest, poczekamy tylko na czas i pewniejsza pogode.
#zalozenie dystansów na tyl myślę ze 20mm wejdzie spokojnie.
#Zastanawiam sie nad przyciemnieniem tylnych szyb
Natomiast na przyszły rok w planach jest:
#ponowne malowanie auta , niestety lakier posiada pęcherzyki powietrza nie ma mozliwosci spolerowania. Kolor zostanie ten ktory jest czyli alpinweiss II.
#oddanie felg do renowacji
#oraz renowacja kanapy oraz foteli.
Zobaczymy co czas pokaże. Pozdrawiam.