[E46] incoming -->> BMW E46Ci Na sprzedaż str. 7
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Trochę mnie przeraża Polska mentalność, że wszystko ma udawać coś czym nie jest.
Audi A4 1.9TDI wiernie udające S4, BMW np. 320i udające M3...
Kwestia gustu...
Ja bym wolał mieć Mpowera pod maską niż na zewnątrz
Audi A4 1.9TDI wiernie udające S4, BMW np. 320i udające M3...
Kwestia gustu...
Ja bym wolał mieć Mpowera pod maską niż na zewnątrz
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Szczerze?? Wole przelozyc m3 angola ale miec go w calosci a nie wersje eu z 4 cwiartek .Kaper pisze:tylko e46 m3 też swoje kosztuje... z 40 kafli na jakiegoś poskładanego anglika albo rozbitka trzeba mieć...
Co do projektu niby fajnie , ale jakos mnie nie przekonuje kierunek w ktorym zmierza.
Powoli robi sie z tego subaru na gaz :
Po co Subaru bo fajne
Po co na gaz bo tanio
Bez urazy , sam bym przygarnal eS TI aja , ale w tym zasranym kraju zamiast wyplat jest jałmużna i niestety o ile na auto można uzbierać to na te paliwsko do niego i samą eksploatacje moze byc juz ciezko.
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Mi chodzi głównie o to, że przez takie coś tworzą się dziwne historie. Dla przykładu podam anegdotkę
Swego czasu rodzice mojego ziomka, mieli Audi S4 B6 4,2. Pewnego razu przejechała się tym jego mama, na światłach jakieś szczyle zagadywały co to jest za silnik tam...
Odpowiedziała, że nie wie ale jest to audi S4.
Oni wpierali jej że to nie S4 tylko S-line
->Po przekroczeniu 100km/h i mocniejszym muśnięciu gazu nikt już nie miał wątpliwości
--------------------------------
Generalnie nie czepiam się samej roboty, bo fajnie jest to ogarniane. Auto robi wrażenie na żywo bo często je widuje
Tylko osobiście wkurzdenerwowałbym się gdyby przyszło do jakiejś potyczki, a moje auto stwarzałoby tylko pozory i nie mógłbym zmłucić kolesia w głupiej astrze GSI albo hondzie VTI
Swego czasu rodzice mojego ziomka, mieli Audi S4 B6 4,2. Pewnego razu przejechała się tym jego mama, na światłach jakieś szczyle zagadywały co to jest za silnik tam...
Odpowiedziała, że nie wie ale jest to audi S4.
Oni wpierali jej że to nie S4 tylko S-line
->Po przekroczeniu 100km/h i mocniejszym muśnięciu gazu nikt już nie miał wątpliwości
--------------------------------
Generalnie nie czepiam się samej roboty, bo fajnie jest to ogarniane. Auto robi wrażenie na żywo bo często je widuje
Tylko osobiście wkurzdenerwowałbym się gdyby przyszło do jakiejś potyczki, a moje auto stwarzałoby tylko pozory i nie mógłbym zmłucić kolesia w głupiej astrze GSI albo hondzie VTI
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Za 40k nie kupisz M3... Anglika owszem i pewne że auto bez większej przgody - w EU za dobre M3 e46 trzeba nadal wyrzucić w okolicach 80kKaper pisze:tylko e46 m3 też swoje kosztuje... z 40 kafli na jakiegoś poskładanego anglika albo rozbitka trzeba mieć...
A co do auta z tej galerii - ja już dawno wraziłem swoje zdanie że za dużo rzeźby ale auto nie jest moje więc nie ja o tym decyduję co jest w aucie a co nie Grunt że właściciel jest zadowolony