Dla mnie wszystko co zrobiłeś z tym autem niestety jest na ... plus Nawet te czerwone lampy są fajne, widac ,że dobrze oklejone. Auto mi się strasznie podoba.. Przemyślane i zrobione profi.. wygląda inaczej niż wiekszość e46 na żółtkach,na białkach i z listwami w czarny karbon ewento w biały karbon.. Nie idziesz utartą drogą a to dobrze bo za pare lat to co teraz jest ''dziwne'' , ''nie pasujące'' i ''nie zrozumiałe'' , oraz ''szokujące'' często zyskuje póżniej miano '' kultowe'' .Będę śledził bo warto
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Mi tam ona od poczatku się podoba, zaczło się zwyczajnie niepozornie a teraz jak widze ją w lusterku czasami jak gdzieś jedziemy to piękna czarna morda, i te fele wszystko ro robi świetną robotę
Tja, patrząc na Molocha auto to faktycznie, jezdzi na takim setupie cały rok i wylada slicznie. A na zimetroche barw wg mnie jak najbardziej by pasowało.. Ale to moje skromne zdanie. http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 2&start=40
Hmm...
Ostatnio zmieniony 2013-11-16, 17:52 przez BOOGY, łącznie zmieniany 1 raz.
ManiekCSL, bez znaczenia czy Honda, BMW, Mercedes itd... każdy robi auto wg swojej ideologii, jeden lubi stickery, bagażniki dachowe, przyciemniane szyby, rost itd - a inny na odwrót, klasycznie. Grunt to obrać jeden kierunek, robić auto ze smakiem a nie wszystko naraz.
Mi też akurat w tym przypadku nie "smakuje" ta zieleń. Ja jak bym miał wybrać jakiś kolor na felge to jakiś grafit, czerń, biel, ewentualnie biszkopt.
źle to wyglada to mało powiedziane... zostaw chyba jednak serie... nie ten rozmiar na modzenie z kolorami jednak....
Ewentualnie czern mat lub gafit ale to z samej wygody czyszczenia w zime...