[E36] "Padło" MalinQ

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Śpiewek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Śpiewek »

Brzydszego środka nie widziałem, pokaż szerzej ten paten z kierownica ?
A kolor biały ładny :P
Awatar użytkownika
Antek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Antek »

Śpiewek pisze: A kolor biały ładny :P
Biały to on był 10 albo 15 lat temu , teraz to jest rudo-biały.
Ostatnio zmieniony 2013-05-05, 12:58 przez Antek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Antek pisze:
Śpiewek pisze: A kolor biały ładny :P
Biały to on był 10 albo 15 lat temu , teraz to jest rudo-biały.

Dwa heble stojące na placu i ani jeden ani drugi nie idzie do przodu .

Nie lepiej jeden ogarnąć, a potem się za drugi wziąć , niż "wszystkie sroki za ogon łapać"?

Ja tam super przyszłości nie przewiduję .
Pochwal sie swoim :) Co z nim zrobiles :) Bo wydaje mi sie ze nic. A jednak kolezanka cos zrobiła z E34 i z E36 stawiam ze tez bedzie dobrze :)
Awatar użytkownika
Kanar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kanar »

Mierz siły na zamiary ktoś kiedyś powiedział...ja bym do tego auta świetlanej przyszłości nie widział. Napis niepokorna mnie rozwalił ^^.Tak czy siak, mogę się nie znać na pewnych sprawach i może się mylę, może to opanujesz. Powodzenia.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

Panowie.. nie demotywujcie koleżanki :D samochód wygląda jak wygląda, może do tego będzie miała więcej serca i doprowadzi go do takiego stanu że szczęki wam opadną :bmw:

Ogółem narazie faktycznie wygląda strasznie ale listewki się przymocuje to umyje to pomaluje prze poleruje, nowa felga środek poprawi (jc to mam siedzenia na sprzedaż dość tanio w idealnym stanie, co prawda z e46 ale do Twojego podejdą, przód) i będzie fajnie.

Może koleżanka potrzebuje więcej czasu bo nie każdy jak wy ma wypchany portfel kasą (ja też 3/4 rzeczy staram się robić sam i dla tego mój samochód pokazałem dopiero ostatnio w kamieniu :P chociaż nie wypadł za dobrze :D) bo jeszcze go nie skończyłem bo nie mam na niego kasy. :kolebka:
Nie martw się oni tylko grają kozaków :P jak będziesz potrzebować to napewno pomogą jak będą w stanie :smile:
Awatar użytkownika
Kanar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kanar »

No właśnie też nie śpię na pieniądzach i tak jak ty grzebię sam przy samochodzie ale ten wygląda tak że nawet jak byś to sam miał składać to i tak sporo pochłonie. Leczenie blachy, lakier, światła też wyglądają dosyć obskurnie, środka nawet za bardzo nam nie pokazano. Na zdjęciach sporo rzeczy może wyglądać gorzej. A co do pomocy to na pewno ktoś w czymś pomoże. No chyba po to też jesteśmy.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

oo widzisz a`propos lamp :D moje będę za niedługo polerował Blend A Med`em więc możesz podrzucić w jakiś wolny dzień swoje to poleci się wszystkie :D
Awatar użytkownika
viruz
Zaawansowany forumowicz

Post autor: viruz »

Popatrz popatrz jacy chetni sie znalezli do pomocy :) plec zenska na forum sie pojawila i co sie dzieje?? ;) zaraz to bedziesz miala fure jak z pimp my ride jak tylu do pomocy sie znajdzie:) a tak powaznie to licze na to ze zobaczymy to autko takie jakbys chciala zeby bylo.. Powodzonka;)
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
Awatar użytkownika
MalinQ
Zaawansowany forumowicz

Post autor: MalinQ »

Wszystkie opinie motywują mnie jeszcze bardziej do działania :)
Małymi kroczkami do przodu, pieniądze nie rosną na drzewach i też nie ma mi kto ich dawać. Na wszystko pracuję sama, a z racji wieku i tego, że się uczę to myślę, że już jakiś sukces jest.
W każdym bądź razie auto tak jak pisałam dostałam i mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć a jak nie to trudno, ważne że jeździ.

Po za tym nie sztuką jest kupić auto zadbane i chwalić się jakie ono zajefajne.
Właśnie jestem w trakcie ogarniania samochodów to później wrzucę zdjęcia nieszczęsnej e36 ;)

Oraz seryjnej "wiochy" e34 ;)

A no i chcę dodać jeszcze od siebie, że skoro ludzie kupują auta bite, lub do generalnego remontu... To ja nie dam sobie rady z "żydami"? :d
Chcieć znaczy móc :) To tylko moje skromne zdanie.

Antek, to nie rdza... To miedź! :mrgreen: A miedź podobno w cenie hyhy :twisted:
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Klima dziala ?
:)
Awatar użytkownika
MalinQ
Zaawansowany forumowicz

Pablo, działa :)
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Malina szacun za twoje podejście. :bmw: Trzymam kciuki i życzę powodzenia :br:
Obrazek
Awatar użytkownika
DAREX
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DAREX »

MalinQ pisze:Pablo, działa :)
Jak szyby otworzysz? :mrgreen:
Awatar użytkownika
MalinQ
Zaawansowany forumowicz

DAREX, no jak szyby otworzę to też... A w ogóle skąd wiesz, że szyby działają? :twisted:

Dajcie troszkę czasu i "Padło" będzie wyglądało jak trzeba, no i nie będzie wstydu :mrgreen:

'Stety' czy niestety nie należę do osób, które przejmują się docinkami innych, robię co chcę i dążę do celu co nie zmienia faktu, że każda rada lub racjonalna opinia zostanie przeze mnie odrzucona :) Trzeba czekać na efekt końcowy z cierpliwością, bo troszkę pracy muszę włożyć, ale praca własna cieszy najbardziej ;) także ci którzy nie wątpią w żeńskie możliwości mogą trzymać kciuki hihi. :razz:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Trzymam kciuki :580: :594: :620:
Obrazek
ODPOWIEDZ