[E36] "Padło" MalinQ
Pochwal sie swoim Co z nim zrobiles Bo wydaje mi sie ze nic. A jednak kolezanka cos zrobiła z E34 i z E36 stawiam ze tez bedzie dobrzeAntek pisze:Biały to on był 10 albo 15 lat temu , teraz to jest rudo-biały.Śpiewek pisze: A kolor biały ładny
Dwa heble stojące na placu i ani jeden ani drugi nie idzie do przodu .
Nie lepiej jeden ogarnąć, a potem się za drugi wziąć , niż "wszystkie sroki za ogon łapać"?
Ja tam super przyszłości nie przewiduję .
Mierz siły na zamiary ktoś kiedyś powiedział...ja bym do tego auta świetlanej przyszłości nie widział. Napis niepokorna mnie rozwalił ^^.Tak czy siak, mogę się nie znać na pewnych sprawach i może się mylę, może to opanujesz. Powodzenia.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
-
- Zaawansowany forumowicz
Panowie.. nie demotywujcie koleżanki samochód wygląda jak wygląda, może do tego będzie miała więcej serca i doprowadzi go do takiego stanu że szczęki wam opadną
Ogółem narazie faktycznie wygląda strasznie ale listewki się przymocuje to umyje to pomaluje prze poleruje, nowa felga środek poprawi (jc to mam siedzenia na sprzedaż dość tanio w idealnym stanie, co prawda z e46 ale do Twojego podejdą, przód) i będzie fajnie.
Może koleżanka potrzebuje więcej czasu bo nie każdy jak wy ma wypchany portfel kasą (ja też 3/4 rzeczy staram się robić sam i dla tego mój samochód pokazałem dopiero ostatnio w kamieniu chociaż nie wypadł za dobrze ) bo jeszcze go nie skończyłem bo nie mam na niego kasy.
Nie martw się oni tylko grają kozaków jak będziesz potrzebować to napewno pomogą jak będą w stanie
Ogółem narazie faktycznie wygląda strasznie ale listewki się przymocuje to umyje to pomaluje prze poleruje, nowa felga środek poprawi (jc to mam siedzenia na sprzedaż dość tanio w idealnym stanie, co prawda z e46 ale do Twojego podejdą, przód) i będzie fajnie.
Może koleżanka potrzebuje więcej czasu bo nie każdy jak wy ma wypchany portfel kasą (ja też 3/4 rzeczy staram się robić sam i dla tego mój samochód pokazałem dopiero ostatnio w kamieniu chociaż nie wypadł za dobrze ) bo jeszcze go nie skończyłem bo nie mam na niego kasy.
Nie martw się oni tylko grają kozaków jak będziesz potrzebować to napewno pomogą jak będą w stanie
No właśnie też nie śpię na pieniądzach i tak jak ty grzebię sam przy samochodzie ale ten wygląda tak że nawet jak byś to sam miał składać to i tak sporo pochłonie. Leczenie blachy, lakier, światła też wyglądają dosyć obskurnie, środka nawet za bardzo nam nie pokazano. Na zdjęciach sporo rzeczy może wyglądać gorzej. A co do pomocy to na pewno ktoś w czymś pomoże. No chyba po to też jesteśmy.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Popatrz popatrz jacy chetni sie znalezli do pomocy plec zenska na forum sie pojawila i co sie dzieje?? zaraz to bedziesz miala fure jak z pimp my ride jak tylu do pomocy sie znajdzie:) a tak powaznie to licze na to ze zobaczymy to autko takie jakbys chciala zeby bylo.. Powodzonka;)
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
- MalinQ
Wszystkie opinie motywują mnie jeszcze bardziej do działania
Małymi kroczkami do przodu, pieniądze nie rosną na drzewach i też nie ma mi kto ich dawać. Na wszystko pracuję sama, a z racji wieku i tego, że się uczę to myślę, że już jakiś sukces jest.
W każdym bądź razie auto tak jak pisałam dostałam i mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć a jak nie to trudno, ważne że jeździ.
Po za tym nie sztuką jest kupić auto zadbane i chwalić się jakie ono zajefajne.
Właśnie jestem w trakcie ogarniania samochodów to później wrzucę zdjęcia nieszczęsnej e36
Oraz seryjnej "wiochy" e34
A no i chcę dodać jeszcze od siebie, że skoro ludzie kupują auta bite, lub do generalnego remontu... To ja nie dam sobie rady z "żydami"?
Chcieć znaczy móc To tylko moje skromne zdanie.
Antek, to nie rdza... To miedź! A miedź podobno w cenie hyhy
Małymi kroczkami do przodu, pieniądze nie rosną na drzewach i też nie ma mi kto ich dawać. Na wszystko pracuję sama, a z racji wieku i tego, że się uczę to myślę, że już jakiś sukces jest.
W każdym bądź razie auto tak jak pisałam dostałam i mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć a jak nie to trudno, ważne że jeździ.
Po za tym nie sztuką jest kupić auto zadbane i chwalić się jakie ono zajefajne.
Właśnie jestem w trakcie ogarniania samochodów to później wrzucę zdjęcia nieszczęsnej e36
Oraz seryjnej "wiochy" e34
A no i chcę dodać jeszcze od siebie, że skoro ludzie kupują auta bite, lub do generalnego remontu... To ja nie dam sobie rady z "żydami"?
Chcieć znaczy móc To tylko moje skromne zdanie.
Antek, to nie rdza... To miedź! A miedź podobno w cenie hyhy
- MalinQ
DAREX, no jak szyby otworzę to też... A w ogóle skąd wiesz, że szyby działają?
Dajcie troszkę czasu i "Padło" będzie wyglądało jak trzeba, no i nie będzie wstydu
'Stety' czy niestety nie należę do osób, które przejmują się docinkami innych, robię co chcę i dążę do celu co nie zmienia faktu, że każda rada lub racjonalna opinia zostanie przeze mnie odrzucona Trzeba czekać na efekt końcowy z cierpliwością, bo troszkę pracy muszę włożyć, ale praca własna cieszy najbardziej także ci którzy nie wątpią w żeńskie możliwości mogą trzymać kciuki hihi.
Dajcie troszkę czasu i "Padło" będzie wyglądało jak trzeba, no i nie będzie wstydu
'Stety' czy niestety nie należę do osób, które przejmują się docinkami innych, robię co chcę i dążę do celu co nie zmienia faktu, że każda rada lub racjonalna opinia zostanie przeze mnie odrzucona Trzeba czekać na efekt końcowy z cierpliwością, bo troszkę pracy muszę włożyć, ale praca własna cieszy najbardziej także ci którzy nie wątpią w żeńskie możliwości mogą trzymać kciuki hihi.